Šťastný nový rok 2017.

S pokorou můžeme říct, že pro náš tým byl rok 2016 doslova výjimečným. Přesvědčili jsme se, že všechno jde snáz, když do své práce vložíme kromě dostatečné píle i kus svého srdce. Dokázali jsme si, že náš kolektiv je tvořen z lidí, kteří vědí, že se jeden na druhého mohou spolehnout, že si mohou navzájem důvěřovat a společně tak realizovat naši práci, která je pro nás všechny velkým koníčkem. A pevně doufáme, že je toto všechno na nás znát.

Velké díky náleží v první řadě VÁM, našim váženým klientům, neboť právě Vy nás posouváte kupředu. Právě Vy jste nás vymodelovali do podoby, v jaké jsme dneska. Bez Vás by toto všechno pozbylo na smysluplnosti. Děkujeme. Budeme se samozřejmě snažit, vyjít Vašim přáním maximálně vstříc i v novém roce. Jsme připraveni realizovat Vaše sny. Jsme připraveni Vám kdykoliv poradit. Jsme tu pro Vás.

Zároveň Vám chceme touto cestou popřát do Nového roku 2017 mnoho zdraví, lásky, štěstí a splnění všech Vašich snů. Moc bychom si přáli, aby i náš nábytek byl součástí Vašich splněných přání. Pozvedáme společně číši a připíjíme na naši další spolupráci. Těšíme se na Vás v roce 2017.

Zůstaňte nám věrní.

Maryla, Radim, Olga, Tomáš, Pepa, Michal, Štefan a Renáta :-).