Houpací síť Barbados grenadine

Houpací síť Barbados grenadine- houpací siť, už i toto slovo má prázdninový nádech. Jako slunce, zpěv ptáku, šplouchání vody a smích dětí v zahradě. Proč si tyto sny neproměnit ve skutečnost s vlastní houpací sítí, která Vám tyto pocity navodí.


Namalou dávkou k zpříjemnění přispěje i látka z kterého je vyrobena, která je příjemně jemná jako z hedvábí. Zažijte pocity něžného objetí!

1 - 2 týdny
Kód: AMZ-AZ-1018150
1 949 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ-AZ-1018150
Hmotnost: 1
8 kg: 19
15% polyester: 7
Nosnost: 200 kg
Plocha k ležení: 230x150 cm

Houpací síť Barbados grenadine je účelná houpací síť vyrobená ekologickou cestou, tj. lisováním zbytků látek, které vznikly při textilní výrobě. Látka, z které he vyrobena je velice odolná vůči povětrnostním podmínkám.


Houpací síť Barbados grenadine je určená pro dvě osoby, ale největší gurmáni si její neobyčejné pohodlí určitě užijí i sami. Při relaxaci v síti doporučujeme komfortní polohu našikmo, jen tak budou Vaše záda rovná a nebude Vám hrozit vypadnutí ze sítě.


Houpací síť Barbados grenadine je balená ve vaku, který je ušitý ze stejného materiálu, jako samotná síť s praktickým uchem, takže si ji můžete vzít kdekoliv sebou.


Houpací síť Barbados se bude skvěle vyjímat ve stojanu Arcus, Olymp, Madera, Sumo Grande.


K upevnění doporučujeme upevňovací prvky.


K této houpací síti doporučujeme ochranný obal na houpací síť Hammock-sock, který ji ochrání proti nepřízni počasí, a tím prodlouží životnost Vaši oblíbené hamaky.


Uvedená cena nezahrnuje polštáře ani stojan.


Plocha k ležení: 230x150 cm
Rozpětí: cca 300 cm
Nosnost: cca 200 kg
Hmotnost: cca 1,8 kg
Materiál: 85% bavlna, 15% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: