Apollo set marine

Apollo set marine je to pravé letní dobrodružství, po kterém toužíte. Přepychový a účelný set stojanu a houpací sítě nabízíme za velmi příznivou cenu. Stojan je vyroben ze smrkového dřeva, vyniká svým kvalitním zpracováním a robustností. Houpací sít je vyrobená z odolného materiálu Elltex, v designu věnovaném milovníkům moře.

Zasněte se a nechte se unášet na vlnách pohody….

 

 

1 týden
Kód: AMZ-AZ-6010120
7 799 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ-AZ-6010120
Dodací lhůta: 1 týden
Materiál: smrkové dřevo/Elltex

Stojan je ve tvaru lodě, vyrobený z lepeného ohýbaného profilu ze smrkového dřeva a natřen bezbarvým lakem, který ho ochrání proti menšímu mechanickému poškození. Kování je vyrobeno z pozinkované oceli. Je možné jej dále povrchově upravovat (olejovat, mořit, lakovat). Jeho předností je robustní provedení a moderní vzhled.

Rozměry: cca 301-354 x 132 x 165 cm
Hmotnost:
cca 23 kg
Nosnost:
150 kg
Materiál:
smrkové dřevo

Pestrobarevná houpací síť v dekoru marine je vyrobená z vlákna Elltex, které je velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám a opotřebení. Přestože jeho předností jsou tyto vlastnosti, zachovává si rysy čisté bavlny, a to měkkost, hebkost a prodyšnost. Látka je na okrajích zpevněna obroubením a spojena se spletenými dlouhými šňůrami, které mají na koncích závěsná oka.

Pro ležení v houpací síťi marine doporučujeme polohu našikmo. Vaše záda tak budou rovná a nebude Vám hrozit vypadnutí ze sítě.

Plocha pro ležení: 210x140 cm
Rozpětí: cca 290 cm
Nosnost: cca 150 kg
Hmotnost: cca 1,4 kg
Materiál: EllTex - 55% bavlna, 45%polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: