Rustikální komoda WHITE HOME COM 10

Rustikální komoda WHITE HOME COM 10 je celodřevěná komoda s patinovým efektem, která může být zároveň stylový příborník, prádelník anebo komoda dětského pokoje či pracovny.

Rustikální komoda WHITE HOME COM 10 je zhotovená z masivní borovice a ošetřena voskem v dvoubarevné či pouze bílé variantě.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUCOM10/AB AZUCOM10/ABBZV AZUCOM10/ABHV AZUCOM10/ABSV AZUCOM10/ABTV AZUCOM10/BPBZV AZUCOM10/BP AZUCOM10/BPHV AZUCOM10/BPSV AZUCOM10/BPTV AZUCOM10/BVBZV AZUCOM10/BVHV AZUCOM10/BVSV AZUCOM10/BVTV AZUCOM10/BV Zvolte variantu
7 159 Kč
Kategorie: Komody a truhly WHITE HOME
Kód produktu: AZUCOM10B
Výška: 89 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 56 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
Rustikální komoda WHITE HOME COM 10 (Barevné provedení Bílý vosk K17 -  tmavý vosk K02)
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Bílá rustikální komoda WHITE HOME, nábytek Provence. 

Komoda WHITE HOME COM 10 je reprezentativní luxusní dřevěná komoda s patinovým efektem, která Vás zaujme nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte v interiéru pracovny, kanceláře, ložnice, obývacího pokoje i kuchyně, kde ji skvěle využijete jako dřevěný příborník.

Komoda CORDOBA 10 je vyrobená z borovicového masivního dřeva a ošetřena voskem v bílé či v dvoubarevné kombinaci, dle Vašeho přání. Zadní část komody tvoří sololit. Komoda se skládá ze čtyř zásuvek s originálními úchyty, které jsou upevněny na dřevěných lištách. Komoda stojí na čtyřech nožkách ve tvaru koule. 

Komoda WHITE HOME COM 10 je určena všem, kteří hledají pro své interiéry nábytek ve stylu Provence, retro nábytek, bílý venkovský a vesnický nábytek či selský nábytek.  

Kolekce WHITE HOME představuje kvalitní bílý voskovaný nábytek s patinovým efektem, u kterého se nemusíte bát, že by někdy vyšel z módy. Díky svému nadčasovému vzhledu a eleganci bude prostě stále moderní. Voskovaný nábytek má matný povrch, tudíž se nemusíte bát otisků prstů, které mohou zkazit celkový dojem i v dokonale zařízeném interiérů, neboť je velmi snadné udržet tento nábytek v dokonalé čistotě. Bělené povrchy navíc dodávají interiéru moderní charakter a neomezené limity Vaši fantazii. 

Nábytek WHITE HOME je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod tvoří sololit a záda psacích stolů přírodní dýha. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: