Šatní skříň z masivu DEJ09 šatní

Šatní skříň DEJ09 šatní má 2 dvířka. Je vyrobená z borovicového masívu. Šatní skříň nabízí velké množství úložného prostoru. Nabízíme 2 varianty šatní skříně - pouze věšáková část (DEJ09S) nebo kombinace věšákové a policové části (DEJ09P).

Šířka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů Zvolte variantu
Kód: DEJ09S-2 DEJ09S-1 Zvolte variantu
8 500 Kč 8 940 Kč od 8 500 Kč
Kategorie: Kolekce DEJA
Kód produktu: DEJ09S
Výška: 190 cm
Hloubka: 57 cm
Šířka: 80 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v demontu
Povrchová úprava: Bezbarvý lak

Šatní skříň DEJ09 šatní


Šatní skříň DEJ09 šatní z borovicového masivu je dodávaná ve 2 variantách. Varianta DEJ09S šatní nabízí 100% věšákovou část. Varianta DEJ09P policová nabízí z 1/2 věšákovou část a z 1/2 policovou část.



Jako úchytky jsou použité příjemné na dotyk kulaté knobky, které jsou taky vyrobeny z masivního borovicového dřeva. 



Nabízíme možnost využít 2 rozměrů šířky šatní skříně DEJ09S, a to 80 cm a 90 cm.


Skříň je vyrobena z přírodního borovicového materiálu a má přírodní barvu. Výrobce kladé důraz na bezsukový povrch šatní skříně. Tato skříň je vhodná např. do ložnice, předsíní nebo dětských pokojů. Masív se řadí mezi materiály, které nevyžadují zvláštní péči, má příjemnou vůni, nenabíjí se staticky. Povrchová úprava všech výrobků z masívu kolekce DEJA je ekologický bezbarvý lak, který nábytek chrání před povrchovým poškozením. V neposlední řadě působí viditelné dřevo v interiérech velmi útulně.


Pokud byste chtěli menší variantu šatní skříně z borovicového materiálu, doporučujeme koupi šatní skříně DEJ10/A-B, která je ve stejném přírodním jednoduchém stylu. Pokud by Vašemu bytu více slušela větší skříň, doporučujeme zakoupit šatní skříň DEJ8.


Dle vaší poptávky možnost dodání této skříně na míru s příplatkem 20%. Požadovaná záloha 50% s platbou na náš účet. Dodací lhůta u atypických skříní je 8 týdnů.


Zadní část je ze sololitu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: