Závěsné houpací křeslo Hangover orange

Závěsné houpací křeslo Hangover orange je designové křeslo, které si oblíbí vyznavači jednoduchého vzhledu. Toto komfortní křeslo Vás přesune do úplně jiného rozměru pohodlí, než na kterou jste přivyklí. Polohu křesla si určujete Vy, přesouváním své váhy.


Závěsné houpací křeslo Hangover si určitě získá vaši přízeň a přesvědčí Vás, že v nenápadném vzhledu se mnohdy skrývá více, než sami tušíme.

1 týden
Kód: AMZ-AZ-2030731
3 199 Kč
Kategorie: MÍSTNOSTI
Kód produktu: AMZ-AZ-2030731
Hmotnost: 3
7 kg: 19
Materiál: polyester
Nosnost: 150 kg

Závěsné houpací křeslo Hangover orange je nové designové křeslo v nesložitém provedení, ale s maximální mírou pohodlí. Konstrukce je sestavená ze dvou lakovaných dřevěných tyčí, což umožní dobrý výhled z křesla.


Výhodou závěsného houpacího křesla Hangover orange je, že polohu křesla si můžete přesouváním své váhy stanovit sami, kdykoliv si budete přát, a to tak, že čím více váhu přenesete na opěradlo, tím více se vaše poloha přiblíží ležení v houpací síti. Celkový sklon křesla je možné regulovat změnou délky bočních lan.


Maximální pohodlí závěsného houpacího křesla Hangover orange umocní polstrovaný sedák s rozpěrkou a dostatečně vysoká a široká zádová opěrka, která se přizpůsobí zádům. Díky těmto vlastnostem Vás křeslo nebude nikde tlačit ani škrtit. Robustní materiály zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu výrobku. Baleno v kartonové krabici.


Uvedená cena nezahrnuje stojan.


Vhodnými stojany pro toto křeslo jsou Palmera, Luna nebo Atlas.


K montáži doporučujeme tyto upevňovací prvky.


Rozměr sedací části: cca 63 x 50 cm
Rozměr zavěšeného křesla: h. 90 cm, š.50 cm, v. 180 cm
Nosnost: cca 150 kg
Hmotnost: cca 3,7 kg
Materiál: polyester


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: