Bukový konferenční stolek Kabru ST171

Bukový konferenční stolek Kabru je nádherným kusem nábytku, díky němuž získá Vaše reprezentační místnost tu pravou nenapodobitelnou tvář. Tento masivní konferenční stolek je vyroben z jakostního bukového dřeva. Masivní dřevo je léty prověřený stavební materiál, tudíž jsme si jisti, že bukový konferenční stolek splňuje nejvyšší možná kritéria pro zdravý domov.

Šířka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: DREST171/120B/LL/BZL DREST171/120A/LL/BZL DREST171/100B/LL/BZL DREST171/100A/LL/BZL Zvolte variantu
17 840 Kč 15 130 Kč 14 950 Kč 12 750 Kč od 12 750 Kč
Kategorie: Bukový nábytek EXCLUSIVE
Kód produktu: DREST171/LL
Výška: 50 cm
Materiál: bukový masiv
Dodáváno: v celku
Bukový konferenční stolek Kabru ST171 (Šířka 100 cm (A))
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Bukový konferenční stolek Kabru s policí je vyroben z masivního bukového dřeva a ošetřen ekologickým bezbarvým lakem, díky němuž si tento nádherný stolek zachová svou stávající krásu po dlouhou dobu. Pevnost a dokonalou stabilitu zajišťuji masivní nohy.

Bukový konferenční stolek Kabru je součástí kolekce stylového nábytku z masivu, který je typický svým krásným, přírodním a originálním vzhledem. Jeho estetická hodnota je opravdu nadčasová. Nábytek z bukového masivu si po celou dobu své existence zachovává své přirozené kouzlo a navíc krásně voní, což nemalou mírou přispěje k zútulnění Vašeho domova.

Součástí této kolekce jsou postele, skříně, konferenční stolky, jídelní stoly, rohové lavice, židle, tv stolkykomody, vitrínytoaletní stolky, zrcadla a věšáky. Můžete si tak podle svých představ zařídit interiéry Vašeho domova opravdu kvalitním a nesmrtelným nábytkem.

Bukový konferenční stolek Kabru nabízíme s tloušťkou vrchní desky 2,5 cm (varianta A) a s tloušťkou vrchní desky 4 cm (varianta B).

Rozměry bukového konferenčního stolku Kabru jsou stejné pro obě varianty.

   šířka      výška     hloubka

  100cm      50 cm     70cm

  120cm      50 cm     80 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: