Bukový noční stolek BORA 78 se šuplíky

Bukový noční stolek BORA je prestižní noční stolek z masivního bukového dřeva, který dokáže okouzlit svým masivním vzhledem a stylovým provedením


Bukový noční stolek BORA se šuplíky je určen všem, kteří obdivují kvalitní bukový nábytek pro jeho nenapodobitelnou dřevitou strukturu a linie, které budou stále in.





Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů DEJ 4 - 6 týdnů Zvolte variantu
Kód: DEJBSN78/BL DEJBSN78/D DEJBSN78/OR DEJBSN78/SO DEJBSN78/S DEJBSN78/TO DEJBSN78/T DEJBSN78/V Zvolte variantu
2 430 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč 2 670 Kč od 2 430 Kč
Kategorie: Bukové postele a noční stolky BORA
Kód produktu: DEJBSN78
Výška: 41 cm
Hloubka: 35 cm
Šířka: 42 cm
Materiál: bukový masiv
Dodáváno: v celku

Masivní bukový noční stolek BORA 78 se šuplíky.

Bukový noční stolek BORA  je designová a velmi elegantní dřevěná komoda, vyrobená výhradně z jakostního bukového masivního dřeva (jen záda tvoří sololit). Tloušťka použitého materiálu a bezúchytkový systém ji staví do světel opravdového luxusu. Zásuvky na kolejničkách s plným výsuvem a s kulatými kovovými úchyty lze na přání (za příplatek) doplnit o systém tichého dovírání. Noční stolek má dřevěné nohy.

Bukový noční stolek BORA nevyžaduje montáž, je dodáván vcelku.

Bukový noční stolek BORA je možno objednat v širokém barevném spektru provedení (dle vzorníku). Základní cenu v bezbarvém laku. Ostatní barevné varianty jsou za příplatek 10 %.

Proč nábytek z bukového masivu?

Bukové dřevo je relativně tvrdé, poměrně pružné, těžké a středně pevné. Je stejnoměrné, s jemnými póry a kratšími rovnými vlákny. Dřevěné paprsky jsou široké a na všech řezech výrazné. Má jemnou, pravidelnou texturu, tuhost a rázovou houževnatost. Nábytek z bukového masivního dřeva zanechává ve všech interiérech přírodní vůni a neopakovatelný design.

Mohlo by Vás zajímat:

Bukové dřevo a bukový nábytek.

Bukový masivní nábytek pro nevšední estetický zážitek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: