Dubové zrcadlo VIGO 50 z masivu

Dubové zrcadlo VIGO 50 z masivu je nádherné a velmi stylové zrcadlo do předsíně, které projasní interiéry a zároveň daruje interiérům nevšední estetický zážitek. 

Dubový nábytek VIGO je vyroben z masivního dubového dřeva a ošetřen přírodním olejem německé značky LIVOS.

DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKVIGO50/BZO
6 033 Kč –16 % 5 049 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Vigo
Kód produktu: DEKVIG50
Výška: 80 cm
Hloubka: 5 cm
Šířka: 100 cm
Termín dodání: DEK 2 - 4 týdny
Povrchová úprava: Olej a vosk
Dubové zrcadlo VIGO 50 z masivu
Akce
ZDARMAZDARMA 6 033 Kč –16 %

Dubové zrcadlo VIGO 50 z masivu.

Dubové zrcadlo VIGO 50 z masivu je vyroben z masivního dubového dřeva a ošetřen olejem. Dubový nábytek Vigo se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva a kovových prvků působí moderním a jedinečným dojmem. Povrch dřeva je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos.  

V kolekci Vigo naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat. Dubový nábytek VIGO je upraven kartáčováním, u kterého krásně vyniká struktura dřeva. Korpus nábytku je vyroben z dubové dýhy.

Imponující tvary, jednoduchost a vzdušnost. Dubový nábytek VIGO se vyznačuje výraznými tvary, jednoduchou elegancí a efektivními doplňky. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva a kovových prvků působí moderní a jedinečným dojmem. V kolekci Vigo naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat. Detaily jako podsvícená stěna a loftové prvky se budou krásně vyjímat. Kolekce Vigo je splněním snu o osobitém, stylovém bydlení z masivu s velkým množstvím úložného prostoru.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: