Dubová závěsná skříňka VIGO 14

Dubová závěsná skříňka VIGO 14  je stylová prosklená závěsná skříňka do obývacího pokoje či pracovny, která daruje interiérům nezaměnitelný půvab a eleganci. Kombinace dřeva a kovových prvků zajistí lehkost a vzdušnost nábytku.

Nábytek Vigo je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos.

DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKVIGO14/BZO
12 974 Kč –16 % 10 860 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Vigo
Kód produktu: DEKVIG14
Výška: 41 cm
Hloubka: 39 cm
Šířka: 128 cm
Materiál: dubový masiv/dýha
Termín dodání: DEK 2 - 4 týdny
Povrchová úprava: Olej a vosk
Dubová závěsná skříňka VIGO 14
Akce
ZDARMAZDARMA 12 974 Kč –16 %

Dubová závěsná skříňka VIGO 14.

Dubová závěsná skříňka VIGO 14 stylová prosklená závěsná skříňka, která se výborně hodí pro interiéry obývacího pokoje, jídelny i pracovny. Prestižní nábytek, který vyzdvihne eleganci a stylový vzhled každé místnosti. Dubový nábytek VIGO se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva, dubové dýhy a kovových prvků působí moderním a jedinečným dojmem.

Povrch dřeva je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos. V kolekci nábytku VIGO naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat.

Nábytek Vigo je upraven kartáčováním, u kterého krásně vyniká struktura dřeva. Korpus nábytku je vyroben z dubové dýhy.

Imponující tvary, jednoduchost a vzdušnost. Dubový nábytek VIGO se vyznačuje výraznými tvary, jednoduchou elegancí a efektivními doplňky. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva, dubového dřeva a kovových prvků působí moderním a jedinečným dojmem. V kolekci Vigo naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat. Znatelná struktura dřeva a loftové prvky se budou krásně vyjímat. Kolekce Vigo je splněním snu o osobitém, stylovém bydlení z masivu s velkým množstvím úložného prostoru.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: