Dubová truhla z masivu DENVER - DALLAS B01

Dubová truhla z masivu DENVER - DALLAS BOX 01 je stylová úložná truhla z masivního dubového dřeva, která bude dominantou každé moderní ložnicedětského pokoje i předsíně

Masivní úložná truhla DENVER - DALLAS BOX 01 výborně poslouží jako box na hračky, prádelník či úschovna ložního povlečení.

 Dubová truhla DENVER - DALLAS lze kombinovat i s dalším nábytkem z kolekce DENVER, DALLASVIGOPORTO či FARO.

DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKBOX01/BZO
17 027 Kč –16 % 14 252 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Denver
Kód produktu: DEKBOX01
Výška: 45 cm
Hloubka: 45 cm
Šířka: 85 cm
Materiál: dubový masiv
Dodáváno: v celku
Termín dodání: DEK 2 - 4 týdny
Dubová truhla z masivu DENVER - DALLAS B01
Akce
ZDARMAZDARMA 17 027 Kč –16 %

Dubová truhla z masivu DENVER - DALLAS BOX 01

Dubová truhla z masivu DENVER - DALLAS BOX 01 je vyrobená z masivního dubového dřeva a ošetřena kvalitním olejem německé značky Livos. Truhla je upravena kartáčováním, což je speciální proces, díky kterému je struktura dřeva hrubší a dodá tak na autentičnosti nábytku. Vrchní část truhly lze doplnit polštářem (75x40x5 cm). Cena polštáře je 2250,- Kč.  

Masivní Truhla DENVER - DALLAS lze nakombinovat i s dalším nábytkem DENVERDALLAS, VIGOPORTO či FARO

Představujeme nábytek do ložnice DENVER - DALLAS.  Nábytek z této dubové kolekce je vyroben z masivního dubu a ošetřen přírodním voskem německé značky LIVOS.  Kartáčované povrchy zdůrazňují design masivního dřeva, dodávají útulnost a vyzdvihnou hodnotu dubového nábytku. Nádherná truhla DENVER - DALLAS BOX z masivního dubového dřeva zajistí vaší místnosti stylový vzhled a rozsáhlý úložný prostor truhly skvěle v sobě uchová deky, polštáře či vámi zvolené předměty. Nábytek DENVER - DALLAS vám poskytne útulný interiérový dojem z vaší nové ložnice, dětského pokoje, studentského pokoje nebo předsíně. 

Kouzlo rustikálního vzhledu se nachází v tomto jednoduchém, avšak neotřelém designu. Nábytek je propracovaný do nejmenšího detailu tak, že se vám nebude chtít takto zařízené interiéry opouštět.

Inspirujte se v naší sekci REALIZACE.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: