Dubová lavice VIGO 61 s podsedákem

Dubová masivní lavice Vigo 61 ke stylová lavice s úložným prostorem a podsedákem vhodná především jako moderní nábytek do předsíně. Kombinace dřeva a kovových prvků zajistí lehkost a vzdušnost nábytku.

Dubový nábytek VIGO je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos.

DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKVIGO61/BZO
15 932 Kč –16 % 13 336 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Vigo
Kód produktu: DEKVIG61
Výška: 52 cm
Hloubka: 39 cm
Šířka: 125 cm
Materiál: dubový masiv/dýha
Termín dodání: DEK 2 - 4 týdny
Povrchová úprava: Olej a vosk
Dubová lavice VIGO 61 s podsedákem
Akce
ZDARMAZDARMA 15 932 Kč –16 %

Dubová masivní lavice Vigo 61 s podsedákem.

Dubová masivní lavice Vigo 61 je stylová masivní lavice s úložným prostorem a podsedákem, vhodná především pro interiéry předsíně. Dubový nábytek Vigo se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva a kovových prvků působí moderním a jedinečným dojmem. Povrch dřeva je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos.  

V kolekci Vigo naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat. Dubový nábytek VIGO je upraven kartáčováním, u kterého krásně vyniká struktura dřeva. Korpus nábytku je vyroben z dubové dýhy.

Imponující tvary, jednoduchost a vzdušnost. Dubový nábytek VIGO se vyznačuje výraznými tvary, jednoduchou elegancí a efektivními doplňky. Harmonické sloučení kartáčovaného masivního dubového dřeva a kovových prvků působí moderní a jedinečným dojmem. V kolekci Vigo naleznete komody, stěny nebo vitríny, které lze spolu kombinovat. Detaily jako podsvícená stěna a loftové prvky se budou krásně vyjímat. Kolekce Vigo je splněním snu o osobitém, stylovém bydlení z masivu s velkým množstvím úložného prostoru.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: