Matrace SPIRIT Superior Latex 26 140x200 cm

Luxusní matrace SPIRIT Superior latex je ortopedická visco & latex matrace , která zajišťuje dokonalý komfort spánku, podporu a ochranu páteře, ať už spíte v jakékoliv poloze.

2 - 4 týdny
Kód: HILSPSULA26/140
27 580 Kč
Kategorie: Rozměr 140x200 cm
Kód produktu: HILSPSULA26/140
Výška: 26 cm
Dodací lhůta: 4 týdny
Tvrdost: tvrdá
potah: Corvus AIR
Záruka: 8 let
Rozměr matrace: 140x200cm
Anatomických zón: 7

Ortopedická matrace SPIRIT Superior Latex je vyrobená z latexu a kombinaci pěn. Latex 3 cm vysoká vrstva s perforací zajišťuje vzdušnost a hebkost- nic se netvaruje lépe. Visco 4 cm vrstva je pěna o střední tuhosti, která zaručí lehkost a úlevu pro celé tělo. Pocítíte beztížný stav těla a mysli. HR 5 cm vrstva je studená pěna vyšší tuhosti, která dodá potřebnou pružnost, pevnost a podporu. Dovoluje snadnou změnu polohy během spánku.

Základna této dokonalé matrace je tvořena pěny Flexifoam® SuperiorVolume vysokého objemu s anatomickým systémem SpineProtector navrženým ve spolupráci s ortopedy. SpineProtector zajišťuje dokonalý komfort spánku a podporu a ochranu páteře. Ramenní a pánevní roznášecí zóny nesou tělo ve všech nálehových úhlech a upravují tuhost v zónách.

Reverzní strana matrace s ramenními sekcemi a CubeCare profilací (výkyvné flexi kostky) proti otlakům.

Objem materiálů (latex, studená pěna, pěna Flexifoam® SuperiorVolume a visco pěna) v matraci SPIRIT Superior je 35 - 65 kg/m3.

Matrace má luxusní pratelný potah CORVUS AIR s 3D ventilaci a klimatizačními vrstvami dutého vlákna pro dokonalou termoregulaci a hygienu. Potah je vyroben ze dvou částí, umožňující snadnou manipulaci. Lze prát každou stranu samostatně na 60 °C.

Matraci doporučujeme kombinovat s pevným laťkovým nebo lamelovým roštem.

Matraci je možno dodat také v prodlouženém provedení: +10 cm = +10%, + 20 cm = +20%.

Při koupi 2ks matrací z naší nabídky, získáte slevu 5% nebo při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%. Slevy se nesčítají.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: