Masivní vitrína METAL SEL11

Masivní vitrína METAL 11 je masivní vitrína z borovicového dřeva, která vás zaujme nenapodobitelným spojením kovu a kvalitního dřeva.


Masivní vitrína METAL 11 v ojedinělém stylu najde využití v jídelnách, obývacích pokojích, ale i halách a pracovnách.


Masivní vitrína METAL 11 zaujme svým osobitým zpracováním. Neobvyklost nábytku je navíc vyzdvihnuta kvalitním voskováním.





Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUSEL11/BZV AZUSEL11/HV AZUSEL11/SV AZUSEL11/TV Zvolte variantu
12 840 Kč
Kategorie: Obývací pokoje
Kód produktu: AZUSEL11
Výška: 195 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 62 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk

Masivní vitrína TREND moderní styl.

Masivní vitrína METAL 11 má velké prosklené dveře, jejíchž krása je podtrhnuta ozdobnými kříži. Uvnitř jsou tři dřevěné police a ve spodní části se nachází objemná zásuvka, která se vysouvá na dřevěných pojezdech. Skříň je opatřena zlatými kovovými úchyty a panty.

Nábytek METAL je kombinací jakostního borovicového masivu s ocelovými prvky. Tento jedinečný design sebou přináší nespornou originalitu a díky přírodnímu dřevu i klasickou krásu. Tento nábytek bude v každém interiéru opravdovým skvostem.

Nábytek METAL je navržen tak, aby svou originálností dodal vašemu domovu nepostradatelnou jiskru a šarm. Tento nábytek je velmi specifický, protože se v něm prolíná moderní elegance s klasickou grácií. A ačkoliv je tento nábytek velmi originální, můžete jej pořídit za velmi příjemnou cenu.

Kolekce METAL je ojedinělým a velice osobitým nábytkem z masivního borovicového dřeva, které je profesionálně vysušené a bez kazů. Je ošetřeno přírodním voskem, takže nepředstavuje žádná zdravotní rizika pro nás nebo naše okolí. Efektivní vzhled nábytku dotváří kovové doplňky, úchyty a panty.

Kolekce METAL je vyrobena z kvalitního borovicového masivu. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich nepřítomnost nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

Základní cena nábytku je v bezbarvém vosku, světlém vosku, tmavém vosku a hnědém vosku. Za příplatek 10% lze nábytek objednat v barvě antická bílá,  bílá patina a bílý vosk. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: