Moderní komoda METAL SEL02

Masivní komoda METAL 02 je prakická borovicová komoda, kterou si zamilují všichni, kteří si oblíbili netradiční styl nábytku.


Moderní komoda METAL 02 je vhodná do všech interiéru Vašeho domova, kde vyniknou její dokonalé linie kvalitního dřeva doplněné o stylové kování.


Moderní komoda METAL 02 je zhotovená z masivní borovice. Jedná se o velmi kvalitní voskovaný nábytek.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUSEL02/BZV AZUSEL02/HV AZUSEL02/SV AZUSEL02/TV Zvolte variantu
13 050 Kč
Kategorie: Pracovny
Kód produktu: AZUSEL02
Výška: 90 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 120 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk

Masivní komoda WESTERN s kováním.

Moderní komoda METAL 02 je vyrobena z borovicového masivu vysoké kvality. Komoda nabízí v horní části 3 menší šuplíky pod nimiž jsou 4 větší šuplíky. Komodu zdobí zlaté kovové úchyty.

Nábytek WESTERN charakterizují přírodní materiály, jedinečný design, ale i originální elegance a praktické využití. Této netradiční nábytek nepostrádá osobitost, která určitě zaujme na první pohled.

Nábytek WESTERN byl projektován tak, aby dodal vašim příbytkům retro nádech, který je zároveň nevšední a jedinečný. I přesto, že je tento neobvyklý nábytek velmi specifický, můžete jej pořídit za velmi rozumnou cenu.

Kolekce WESTERN je tedy jedinečným, ale přesto velmi efektivním retro nábytkem z masivního borovicového dřeva, které je profesionálně vysušené a bez kazů. Je ošetřeno přírodním voskem, takže nepředstavuje žádná zdravotní rizika pro nás nebo naše okolí. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty.

Kolekce WESTERN je vyrobena z kvalitního borovicového masivu. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich nepřítomnost nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

Základní cena nábytku je v bezbarvém vosku, světlém vosku, tmavém vosku a hnědém vosku. Za příplatek 10% lze nábytek objednat v barvě antická bílá, bílý vosk a bílá patina.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: