Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 160 až 220cm

Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41 je vyroben z dubového masivního dřeva a dubové dýhy. Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41 má obdelníkový tvar s nádhernou kresbou dřeva. Stůl lze rozložit až na 2,2 metry 160/220x90x78 cm, prodlužovací část 60 cm, a lze tak vytvořit opravdu velký a prostorný stůl.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEK 1 - 2 týdny DEK 1 - 2 týdny DEK 1 - 2 týdny Zvolte variantu
Kód: DEKORL41/BIA DEKORL41/JAN DEKORL41/BZO Zvolte variantu
27 788 Kč –16 % 23 259 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Orlando
Kód produktu: DEKORL41
Výška: 78 cm
Délka: 160-220 cm
Materiál: dubový masiv/dýha
Dodáváno: v demontu
Povrchová úprava: Olej a vosk
Hmotnost: 116 kg
Termín dodání: DEK 2 - 4 týdny
Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 160 až 220cm (Barevné provedení vybrat barvu)
Akce
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA 27 788 Kč –16 %

Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41  

Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41  je vyroben z kvalitního materiálu - dubového masivu a dubové dýhy - deska (dýha-masív), nohy stolu 100% masív, který je povrchově upraven voskem a olejem. Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41 je vyroben ve třech barevných provedeních: biancopřírodní barva a jantar - zde je použita úprava dřeva drásáním (neboli tzv. kartáčováním), kdy je zvýrazněna kresba a charakter dřeva.  

Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41 se dá velice jednoduše rozložit - zatažením z jedné strany (část  se povytáhne včetně nohou a rozloží se prodlužovací část - viz foto). Vznikne nám velmi prostorný stůl a nohy stolu zůstanou na okraji, což ocení všichni, kteří si již zažili stísněný prostor na oslavách a povysunuté jídelní židle kvůli nohám stolu. Tento stůl nabízíme i ve variantě jídelní stůl Orlando 42 140/200x90x78 cm.

Dubový jídelní rozkládací stůl Orlando 41 je součástí kolekce Orlando, ze které nabízíme také další produkty, a tak možnost docílení stejného designu pokoje nebo bytu. Bezúchytkový systém dává kolekci Orlando čistou a moderní linii.

Kolekce nábytku Orlando nadchne především milovníky krásného, luxusního nábytku. Styl a elegance, ve kterém jsou jednotlivé prvky řady Orlando vyrobeny, je jednoduchý s čistými liniemi. Nábytek je vyroben z masivního dubu. Boční strany a příčky jsou vyrobeny z DTD a dubové dýhy. Povrch je ošetřen voskem a olejem německé značky Livos (světový výrobce přírodních barev). Tato technologie dává prostor vyniknout krásné struktuře dřeva. 

Led osvětelní není součástí nábytku. Led osvětlení Ufo-Clip 1 Set -400kč, Ufo-Clip 2 Set 760kč. (prosím uveďte v objednávce).

Nábytek Orlando nabízíme ve 3 krásných odstínech: jantar, bianco a přírodní. Záleží jen na Vás, jaký odstín se bude hodit vašemu interiéru. Panty a pojezdy jsou opatřeny systémem tichého dovírání. V nábytkové řadě Orlando naleznete vitríny, komody a stoly. Tento nábytek krásně rozjasní obývací pokoj nebo vaši jídelnu

Inspirujte se v naši sekci REALIZACE.

 Protože se jedná o velmi těžký nábytek z masivu, je nutné, aby si zákazník při dovozu zajistil pomoc dalších 2 osob.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: