Houpací síť Lambada apple

Houpací síť Lambada apple je novodobá a účelná hamaka, se zvětšenou nosností, stanovena pro jednu osobu nebo dospělou osobu a dítě.


Pestrobarevná paleta barev, kterou tato síť oplývá, Vás příjemné osvěží. A vy se už pak jen můžete zasnít, houpat se a dopřát si každodenní dávku siesty.

1 - 2 týdny
Kód: AMZ -AZ-1014150
1 649 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ -AZ-1014150
Hmotnost: 1
4 kg: 19
15% polyester: 7
Nosnost: cca 150 kg
Plocha k ležení: 210x140 cm

Houpací síť Lambada apple je nejvíce žádaná klasická síť firmy Amazonas, která vyrábí sítě ekologickou cestou. Látka je vyrobená způsobem drcení bavlněných zbytků látek. I přes to, je síť velmi odolná vůči UV záření, vodě a povětrnostním podmínkám. Extra dlouhé háčkované šňůry umožňují roztažení sítě do značné šířky, takže nabízí dostatek prostoru jak pro jednu osobu, tak pro osobu s dítětem. Nepřekračujte však povolenou nosnost 150 kg!


Stéjně jako praví Brazilci doporučujeme, ležet v houpací síťi Lambada apple našikmo. Vaše záda pak budou rovná a nebude Vám hrozit vypadnutí ze sítě.


Houpací síť Lambada apple je dodávána v praktickém pytlíku, který je ušitý ze stejného materiálu, jako samotná síť.


K upevnění houpací sítě Lambada apple bedete potřebovat upevňovací prvky, anebo se bude skvěle vyjímat ve stojanu Apollo, Madera neboSumo RockStone.


K této houpací síti doporučujeme ochranný obal na houpací síť Hammock-sock, který ji ochrání proti nepřízni počasí, a tím prodlouží životnost Vaši oblíbené hamaky.


Uvedená cena nezahrnuje polštáře ani stojan.


Plocha k ležení: 210x140 cm
Rozpětí: cca 290 cm
Nosnost: cca 150 kg
Hmotnost: cca 1,4 kg
Materiál: 85% bavlna, 15% polyester

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
E Avatar autora | 15.5.2023
Velice kvalitní prošití i materiál. Barva odpovídá. Jsme spokojeni jak z kvalitou tak dodáním.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: