Rodinná houpací síť Gigante lava

Rodinná houpací siť Gigante lava, jsme hrdí na to, že vám můžeme představit snad největší houpací síť, nad kterou žasnou i samotní Brazilci. Je tak velká, že se do ní vleze celá rodina i se svým čtyřnohým přítelem. Její nosnost je až 280 kg.


Odhalte nekonečnou dimenzi!



1 týden
Kód: AMZ-AZ-1025200
4 199 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ-AZ-1025200
Hmotnost: 3
3 kg: 19
Nosnost: 280 kg
Plocha k ležení: 300x200 cm

Rodinná houpací siť Gigante lava je pravděpodobně největší houpací sítí na světě. K její výrobě je potřeba až 6000 bavlněných vláken do 6 metrů čtverečních extra pevně utkané lehací plochy sítě. Aby se tato velká plocha mohla natáhnout do značné šířky, jsou použity na jejích koncích přes 30 m obzvláště silné šňůry.


Rodinná houpací siť Gigante lava Vám nabídne dokonalé místo k odpočinku. Zavěšená mezi dvěma body poskytne pohodlí i vice lidem najednou s celkovou hmotnosti až 280 kg.


Pokud budete ležet v rodinné houpací síťi Gigante lava sami, což nebude často, můžete se považovat za opravdového požitkáře. Pro ležení v síti doporučujeme komfortní polohu našikmo - Vaše záda tak budou rovná a zvýší se kvalita odpočinku


Rodinná houpací síť Gigante lava je balena v praktickém vaku, který je ušitý ze stejného materiálu jako síť.


K upevnění doporučujeme upevňovací prvky.


K této houpací síti doporučujeme ochranný obal na houpací síť Hammock-sock, který ji ochrání proti nepřízni počasí, a tím prodlouží životnost Vaši oblíbené hamaky.


Uvedená cena nezahrnuje polštáře ani stojan.


Plocha k ležení: 300x200 cm
Rozpětí: cca 420 cm
Nosnost: cca 280 kg
Hmotnost: cca 3,3 kg
Materiál: 85% bavlna, 15% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: