Houpací síť Travel set lime

Houpací síť Travel set lime je přímo vyrobena pro všechny cestovatele s dobrodružnou povahou, kterým stačí k přenocování jen jediná síť. Je vyrobena ze 100 % polyesteru, takže je velmi lehká a skladná. Vejde se do větší kapsy a určitě najde své místo i v batohu, takže bude Vaši oddanou společnicí, ať Vaše kroky povedou kamkoliv.

1 - 2 týdny
Kód: AMZ-AZ-1030280
799 Kč
Kategorie: Kempingový nábytek
Kód produktu: AMZ-AZ-1030280
Materiál: 100 % polyester

Houpací síť Travel set lime je vyrobena z prodyšného 100 % polyester. Díky tomuto materiálu získá síť pevnost, odolnost proti povětrnostním podmínkám a navíc je velmi lehká, co se váhy týče. Na zvětšené lehací ploše se perfektně vyspí jeden tramp nebo turista, pro kterého je nocleh pod širákem to opravdové dobrodružství.

Houpací síť Travel set lime má integrovaná lana a háčky. Zcela jednoduše lze lano na každé straně několikrát omotat kolem stromu a upevnit háčkem. Díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům Vám nebude překážet v batůžku nebo ji můžete nosit ve větší kapse.

Houpací síť Travel set lime je balená v účelném váčku, který je ušitý ze stejného materiálu, jako samotná síť.

K této houpcí síti doporučujeme stanový přístřešek Jungle set pro, který ochrání Vás i Vaši síť proti slunci a dešti a praktickou moskytiéru.

Plocha k ležení: 275x140 cm
Rozpětí: cca 300 cm
Nosnost: cca 100 kg
Hmotnost: cca 0,70 kg
Materiál: 100% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: