Summer set

Summer set je spojením kvalitní houpací sítě Amazonas se stojanem Sumo Rock Stone, který je délkově nastavitelný. Síť je vyrobena z velmi odolného materiálu Elltex, který je zároveň měkký a prodyšný jako čistá bavlna.


Dopřejte si každodenní dávku relaxace!


1 - 2 týdny
Kód: AMZ-AZ-4220000
3 999 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ-AZ-4220000
Hmotnost: 20
6 kg: 19
Dodací lhůta: 1
Materiál: ocel/Elltex
Nosnost: 120 kg
Plocha k ležení: 220x120 cm

Stojan na houpací sítě Sumo Rock Stone je kovový samostatně stojící délkově nastavitelný stojan. Stojan je zhotovený z kvalitních ocelových trubek, které jsou zdokonaleny o povrchovou úpravu RockStone. Tato nová povrchová úprava je mnohem odolnější vůči poškrábání, než obvyklé práškové Barvy. Stojan na houpací sítě Sumo Rock Stone je samostatně stojící a délkově nastavitelný. Dodáváme v demontu, balený v kartonové krabici.


Rozměry: cca 270-330x105x110 cm
Hmotnost: cca 19 kg
Nosnost: 120 kg
Materiál: ocel


Houpací síť je vyrobená z velmi kvalitního materiálu Elltex, který nepodléhá vodě, UV záření ani povětrnostním podmínkám ve žhavé barevné kombinaci fuego. Tkanina je na dotek jemná, měkká a prodyšná jako čistá bavlna. Plochu pro ležení výrobci zpevnili obrubovacími švy a všili prošívaná poutka, kterými provlékli dlouhé spletené šnůry, na jejichž koncích vytvořili závěsná oka.


Pro ještě větší pohodlí je houpací sít opatřena rozpěrnými tyčemi ze dřeva, díky nimž si sít zachová svůj tvar a pomůže rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jako byste se vznášeli.


Plocha pro ležení: 210x120 cm
Rozpětí: cca 310 cm
Nosnost: cca 120 kg
Hmotnost: cca 2 kg
Materiál: EllTex - 55% bavlna, 45% polyester


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: