Star set kolibri

Star set kolibri je luxusní a praktický set stojanu a houpací sítě za výhodnou cenu. Stojan je vyroben ze smrkového dřeva, vyniká svým kvalitním zpracováním a robustností. Houpací sít Amazonas je vyrobená ekologickou cestou, tj. lisováním zbytků látek, které vznikly při textilní výrobě. Okouzlí Vás svými pestrými barvami.

Prožijte léto ve velkém stylu!

1 týden
Kód: AMZ-AZ-6010110
5 699 Kč
Kategorie: Houpací sítě a křesla
Kód produktu: AMZ-AZ-6010110
Dodací lhůta: 1 týden
Materiál: smrkové dřevo/Elltex

Stojan je ve tvaru lodě, vyrobený z lepeného ohýbaného profilu ze smrkového dřeva a natřen bezbarvým lakem, který ho ochrání proti menšímu mechanickému poškození. Kování je vyrobeno z pozinkované oceli. Je možné jej dále povrchově upravovat (olejovat, mořit, lakovat). Jeho předností je robustní provedení a moderní vzhled.


Rozměry: cca 358 x 113 x 105 cm
Hmotnost: cca 15 kg
Nosnost: 120 kg
Materiál: smrkové dřevo

Pestrobarevná houpací síť v dekoru kolibri je vyrobená z vlákna Elltex, které je velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám a opotřebení. Přestože jeho předností jsou tyto vlastnosti, zachovává si rysy čisté bavlny, a to měkkost, hebkost a prodyšnost. Látka je na okrajích zpevněna obroubením a spojena se spletenými dlouhými šňůrami, které mají na koncích závěsná oka.

Pro ještě větší pohodlí je houpací sít opatřena rozpěrnými tyčemi ze dřeva, díky nimž si sít zachová svůj tvar a pomůže rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jako byste se vznášeli.

Plocha pro ležení: 200x100 cm
Nosnost: cca 120 kg
Hmotnost: cca 1,6 kg
Materiál: EllTex - 55% bavlna, 45% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: