Jídelní set pro 4 osoby ATLANTA dub přírodní DÁREK ZDARMA

Dubový jídelní set pro 4 osoby ATLANTA  je velmi luxusní nábytek, v elegantním provedení, který bude designovým prvkem každé jídelny či kuchyně. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitního dubového dřeva a je ošetřena přírodním olejem německé značky Livos.

Všechen nábytek Atlanta nabízíme ve dvou provedeních, a to jako dub přírodní a dub pálený.

ZDARMA sada LIVOS k ošetření nábytku. Sada obsahuje mikrovlákno pro všední údržbu včetně čistícího oleje, houbičku speciální olej pro opravu při případném poškození povrchu.

Rozměr stolu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEK 1 - 2 týdny DEK 1 - 2 týdny Zvolte variantu
Kód: DEKATL42/ATL/BZO DEKATL41/ATL/BZO Zvolte variantu
40 174 Kč 41 538 Kč od 40 174 Kč –16 % –15 % až –16 % 33 627 Kč 35 177 Kč od 33 627 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Atlanta
Kód produktu: DEKATL/SET
Materiál: dubový masiv
Dodáváno: v demontu
Povrchová úprava: Olej
Jídelní set pro 4 osoby ATLANTA dub přírodní (Barevné provedení Dub - přírodní)
Akce Dárek ZDARMA
40 174 Kč 41 538 Kč od 40 174 Kč –16 % –15 % až –16 %

Jídelní set pro 4 osoby ATLANTA obsahuje dubový jídelní rozkládací stůl ATLANTA 42 a 4 delní židle z dubového masivu ATLANTA s volbou potahu. Jídelní set je vyroben ze sukatého dubového masivního dřeva a dubové dýhy. Povrch je ošetřen přírodním olejem. Nábytek vyniká svou krásnou strukturou dřeva, tudíž určitě nezůstane bez povšimnutí.

Jídelní rozkládací stůl ATLANTA 42 nabídne místo pro 4-6 osob. Nohy stolu jsou vyrobeny z dubového dřeva a horní deska z čistě přírodní dubové dýhy. Jídelní stůl se rozkládá jen z jedné strany. Je opatřen rozkládacím mechanismem s kovovými lištami pro jeho snadnou manipulaci. Pokud se stůl nachází v nerozloženém stavu, není na desce stolu viditelná žádná mezera. Stůl lze rozložit na délku 200 cm, tudíž budete mít dostatečný prostor při jakékoliv rodinné oslavě. Rozměry stolu: délka 140-200 cm, šířka 90 cm, výška 78 cm.

Jídelní židle je velmi luxusní židle z masivu v elegantním provedení, která bude designovým prvkem každé jídelny či kuchyně. Mají pevnou a odolnou konstrukci, tudíž Vám budou sloužit dlouhá léta. Jídelní židle Atlanta nabízíme s volbou potahu dle vzorníku. Vámi vybraný potah, prosím uvádějte do poznámky.

Jídelní set pro 4 osoby ATLANTA patří do masivní kolekce Atlanta, jejíž součástí jsou nejen komody, vitríny a skříně do obývacího pokoje, ale i masivní vyklápěcí postele s úložným prostorem do ložnice. Přednosti kolekce Atlanta se bezúchytkový systém zavíraní, to jsou detaily, které obzvláštňují jedinečný design nábytku. Kvalitní kování, kovové výsuvy zásuvek s tichým zavíráním i moderní design, jsou zárukou kvality.

Jídelní set pro 4 osoby ATLANTA se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Výrazná struktura dřeva a zaoblené hrany nábytku dodávají jídelní židli dokonalý design.

Celou kolekci nabízíme ve dvou barevných variantách a to jako přírodní dub nebo jako dub pálený.  

Dubová jídelní židle ATLANTA  můžete doplnit i o další krásný nábytek z kolekce Atlanta.

Dubový masiv byl již od nepaměti součásti našich domovů a stejně tak si jej můžeme dopřát i nyní s dubovým nábytkem Atlanta.

Protože se jedná o velmi těžký nábytek z masivu, je nutné, aby si zákazník při dovozu zajistil pomoc dalších 2 osob.

Světla ke skříním:

1) Světlo LED Slim Plus - 650 kč/ks.

2) Trafo Slim Plus - 450 kč/ks.

Do 1 trafa můžeme připojit 3 světla.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: