Masivní knihovna CORDOBA Slim REG101

Masivní knihovna CORDOBA Slim REG101 je celodřevěná policová knihovna, která poskytne bezpečný úkryt pro Vaše oblíbené knihy či dekorační předměty.

Masivní knihovna CORDOBA Slim REG101 je vyrobená z masivní borovice a ošetřena voskem v barvě dle výběru. Knihovna kvalitním zpracováním a elegantním vzhledem.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUREG101/BZV AZUREG101/HV AZUREG101/SV AZUREG101/TV Zvolte variantu
11 660 Kč
Kategorie: Skříně a knihovny Cordoba Slim
Kód produktu: AZUREG101
Výška: 195 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 107 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
Masivní knihovna CORDOBA Slim REG101 (Barevné provedení Tmavý vosk K02)
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Dřevěná knihovna CORDOBA Slim REG101 z masivní borovice.

Knihovana CORDOBA Slim je zhotovená z masivní borovice (ze dřeva jsou vyrobeny rovněž záda knihovny) a může být ošetřena voskem v barvě dle výběru. Díky stylovému kování působí tento nábytek elegantním a nadčasovým dojmem.

Knihovna CORDOBA Slim nabízí police na uložení knih či dekorativních předmětů, a šuplíky na uložení všeho, co je Vám libo.

Voskovaný nábytek dává interiérům jedinečnou a teplou atmosféru. Použitý vosk umožňuje zachovat přirozenou strukturu dřeva. Díky tomu vidíme a cítíme pod prsty přirozenou strukturu dřeva. Voskovaný nábytek jste si oblíbili pro jeho jedinečný a neopakovatelný design, kterým chcete zvýraznit interiéry domovů, chalupy i chaty, restaurací, hotelů i penzionů.

Nábytek CORDOBA Slim je velmi kvalitní dřevěný nábytek vyrobený výhradně z masivního borovicového dřeva. O konečnou úpravu nábytku se postaral přírodní vosk či ekologický lak. CORDOBA Slim je jemný a vkusný nábytek, který díky použití ručně vyráběného a speciálně zdobeného kování dává jedinečné kouzlo každému interiéru. S nábytkem CORDOBA Slim budou Vaše interiéry vypadat svěží, vzdušně a útulně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: