Masivní noční stolek CORDOBA Slim COM115

Noční stolek CORDOBA Slim COM115 je masivní dřevěný noční stolek, který určitě bude ideálním společníkem k Vaši posteli. Určitě využijete jeho úložné prostory a vrchní deska může sloužit jako odkládací stolek na knihu, mobil, rodinnou fotku či budík.

Noční stolek CORDOBA Slim COM115 je vyrobená z masivní borovice a ošetřena voskem v barvě dle výběru.

Provedení
Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUCOM115P/BZV AZUCOM115P/HV AZUCOM115P/SV AZUCOM115P/TV AZUCOM115L/BZV AZUCOM115L/HV AZUCOM115L/SV AZUCOM115L/TV Zvolte variantu
3 980 Kč
Kategorie: Komody CORDOBA Slim
Kód produktu: AZUCOM115
Výška: 60 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 50 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk

Dřevěný noční stolek CORDOBA Slim COM115 z masivní borovice. 

Noční stolek CORDOBA Slim je zhotoven z masivní borovice a může být ošetřena voskem v barvě dle výběru. Díky stylovému kování působí tento nábytek elegantním a nadčasovým dojmem.

Noční stolek CORDOBA Slim nabízí šuplík a skříňku na uložení všeho, co je Vám libo. Noční stolek nabízíme v pravém anebo levém provedení. Uvádějte prosím tuto možnost do poznámky při objednávce. 

Voskovaný nábytek dává interiérům jedinečnou a teplou atmosféru. Použitý vosk umožňuje zachovat přirozenou strukturu dřeva. Díky tomu vidíme a cítíme pod prsty přirozenou strukturu dřeva. Voskovaný nábytek jste si oblíbili pro jeho jedinečný a neopakovatelný design, kterým chcete zvýraznit interiéry domovů, chalupy i chaty, restaurací, hotelů i penzionů. 

Nábytek DELGADO je velmi kvalitní dřevěný nábytek vyrobený výhradně z masivního borovicového dřeva. O konečnou úpravu nábytku se postaral přírodní vosk či ekologický lak. CORDOBA Slim je jemný a vkusný nábytek, který díky použití ručně vyráběného a speciálně zdobeného kování dává jedinečné kouzlo každému interiéru. S nábytkem CORDOBA Slim budou Vaše interiéry vypadat svěží, vzdušně a útulně.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: