Rustikální TV stolek CORDOBA RTV06


TV stolek CORDOBA RTV 06 je rustikální televizní komoda z masivní borovice, která je ošetřena přírodním voskem, který vyzdvihne přirozenou krásu dřeva, kterou určitě tento televizní stolek oplývá.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZURTV06/BZV AZURTV06/HV AZURTV06/SV AZURTV06/TV Zvolte variantu
11 440 Kč
Kategorie: Konferenční a TV stolky CORDOBA
Kód produktu: AZURTV06
Výška: 50 cm
Hloubka: 50 cm
Šířka: 150 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
Rustikální TV stolek CORDOBA RTV06 (Barevné provedení Tmavý vosk K02)
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Rustikální televizní stolek CORDOBA RTV 06. 

TV stolek CORDOBA je reprezentativní luxusní rustikální televizní komoda, která Vás dokáže zaujmout nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte především v interiéru obývacího pokoje. Stolek nabízí zásuvky a otevřený prostor pro DVD či jinou elektroniku. 

TV stolek CORDOBA je vyroben z borovicového masivu vysoké kvality. Zadní část stolku je vyrobená ze sololitu. Čela skříněk jsou opatřeny stylovým kováním.  

TV stolek CORDOBA je to pravé ořechové pro všechny, kteří hledají typicky rustikální nábytek, španělský nábytek či mexický nábytek za příznivou cenu.

Nábytek CORDOBA si zachovává svoje linie a charakter s odkazem na styl, dokonalý design a kvalitní provedení. Jedná se o voskovaný nábytek, který má velmi blízko k přírodě, proto ho ocení všichni, kteří hledají pro svůj domov nábytek, který je vyroben z čistě přírodních produktů, které nepředstavují pro nás i naše okolí, žádná zdravotní rizika. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě.

Nábytek CORDOBA je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod jsou vyrobeny ze sololitu a záda psacích stolů z přírodní dýhy. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřea již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: