Konferenční stolek CORDOBA MES08A nohy zdobené

Konferenční stolek CORDOBA MES 08 je velmi masivní romantický konferenční stolek s vyřezávanými nohami, který je přímo předurčen pro Váš obývací pokoj.

Masivní rustikální konferenční stolek je vyroben z borovicového dřeva, které přinese Vaším interiérům teplé tony a originální design.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUMES08A/BZV AZUMES08A/HV AZUMES08A/SV AZUMES08A/TV Zvolte variantu
6 934 Kč
Kategorie: Konferenční a TV stolky CORDOBA
Kód produktu: AZUMES08A
Výška: 52 cm
Hloubka: 75 cm
Šířka: 75 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
Konferenční stolek CORDOBA MES08A nohy zdobené
Akce
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Rustikální konferenční stolek CORDOBA MES 08

Konferenční stolek CORDOBA je reprezentativní a velmi luxusní stolek, který Vás dokáže zaujmout nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte především v interiéru obývacího pokoje. 

Konferenční stolek CORDOBA je vyroben z borovicového masivu vysoké kvality. Konferenční stolek má tloušťku nohou 8 cm x 8 cm. Stolek disponuje šuplíkem na uložení čeho jen chcete.

Konferenční stolek CORDOBA je to pravé ořechové pro všechny, kteří hledají typicky rustikální nábytek, španělský nábytek či mexický nábytek za příznivou cenu. 

Nábytek CORDOBA si zachovává svoje linie a charakter s odkazem na styl, dokonalý design a kvalitní provedení. Jedná se o voskovaný nábytek, který má velmi blízko k přírodě, proto ho ocení všichni, kteří hledají pro svůj domov nábytek, který je vyroben z čistě přírodních produktů, které nepředstavují pro nás i naše okolí, žádná zdravotní rizika. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě.

Nábytek CORDOBA je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod jsou vyrobeny ze sololitu a záda psacích stolů z přírodní dýhy. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: