Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES07B rovné nohy

Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES 07 zastupuje Vámi oblíbený provensálský nábytek s patinou z Kolekce WHITE HOME.

Tento masivní konferenční stolek určitě provoní Vaše interiéry přírodní vůni borovice a dodá jim punc luxusu.

Konferenční stolek je vyroben z masivního borovicového dřeva a ošetřen voskem na přírodní bázi v celobílém anebo dvoubarevném provedení.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUMES07B/AB AZUMES07B/ABBZV AZUMES07B/ABHV AZUMES07B/ABSV AZUMES07B/ABTV AZUMES07B/BPBZV AZUMES07B/BP AZUMES07B/BPHV AZUMES07B/BPSV AZUMES07B/BPTV AZUMES07B/BVBZV AZUMES07B/BVHV AZUMES07B/BVSV AZUMES07B/BVTV AZUMES07B/BV Zvolte variantu
11 137 Kč
Kategorie: Konferenční, TV stolky WHITE HOME
Kód produktu: AZUMES07B
Výška: 52 cm
Hloubka: 75 cm
Šířka: 135 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES07B rovné nohy
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Provensálský konferenční stolek WHITE HOME MES 07 bílá patina. 

Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES 07 je reprezentativní luxusní voskovaný konferenční stolek s patinovým efektem, který Vás zaujme nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte především v interiéru Vašeho obývacího pokoje.

Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES 07 je vyroben z borovicového masivního dřeva a ošetřen voskem v bílé či v dvoubarevné kombinaci, dle Vašeho přání. 

Rustikální konferenční stolek WHITE HOME MES 07 je určen všem, kteří hledají pro své interiéry nábytek ve stylu Provence, retro nábytek, bílý venkovský a vesnický nábytek či selský nábytek.  

Kolekce WHITE HOME představuje kvalitní bílý voskovaný nábytek s patinovým efektem, u kterého se nemusíte bát, že by někdy vyšel z módy. Díky svému nadčasovému vzhledu a eleganci bude prostě stále moderní. Voskovaný nábytek má matný povrch, tudíž se nemusíte bát otisků prstů, které mohou zkazit celkový dojem i v dokonale zařízeném interiérů, neboť je velmi snadné udržet tento nábytek v dokonalé čistotě. Bělené povrchy navíc dodávají interiéru moderní charakter a neomezené limity Vaši fantazii. 

Nábytek WHITE HOME je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod tvoří sololit a záda psacích stolů přírodní dýha. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: