Ložnice NATURA z masivu


Ložnice NATURA je set nábytku z masivního borového dřeva, která zaujme svým originálním designem inspirovaným venkovem. Sestava se skládá z postele NATURA 90x200cmnočního stolku NATURA COM17 a kombinované skříně NATURA.


Nábytek na úvodní fotce je v odstínu Hnědý vosk K15.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUNATSET/AB AZUNATSET/ABBZV AZUNATSET/ABHV AZUNATSET/ABSV AZUNATSET/ABTV AZUNATSET/BZV AZUNATSET/BPBZV AZUNATSET/BP AZUNATSET/BPHV AZUNATSET/BPSV AZUNATSET/BPTV AZUNATSET/BVBZV AZUNATSET/BVHV AZUNATSET/BVSV AZUNATSET/BVTV AZUNATSET/BV AZUNATSET/HV AZUNATSET/SV AZUNATSET/TV Zvolte variantu
47 950 Kč –4 % 45 667 Kč
Kategorie: Ložnice
Kód produktu: AZUNATSET
Dodáváno: v celku, pouze postel v demontu
Povrchová úprava: Vosk
Ložnice NATURA z masivu (Barevné provedení Tmavý vosk K02)
47 950 Kč –4 %

Ložnice NATURA z masivu

Ložnice NATURA je sestava kvalitního nábytku z jakostního borového masivu. Dřevo je ošetřeno přírodním voskem, který zdůrazní přirozenou strukturu dřeva. Dvířka skříně i nočního stolku jsou z části mřížkované a dodávají tak nábytku vzdušnost a eleganci.

Sestava zahrnuje:

Postel NATURA - rozměr 90x200 cm

Noční stolek NATURA COM17- výška 60 cm, hloubka 43 cm, šířka 50 cm

Kombinovanou skříň NATURA - výška 195 cm, hloubka 60 cm, šířka 107 cm

Postel dodáváme spolu s roštem, který je k této posteli ZDARMA. Matrace není součástí, můžete si však u nás vybrat z naši nabídky kvalitních matraci, ušitou na míru přímo Vám.

Při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%.

Voskovaný nábytek dává interiérům jedinečnou a teplou atmosféru. Použitý vosk umožňuje zachovat přirozenou strukturu dřeva. Díky tomu vidíme a cítíme pod prsty přirozenou strukturu dřeva. Voskovaný nábytek jste si oblíbili pro jeho jedinečný a neopakovatelný design, kterým chcete zvýraznit interiéry domovů, chalupy i chaty, restaurací, hotelů i penzionů.

Nábytek NATURA je tradiční rustikální nábytek s příchutí vesnického života. Charakteristickými znaky, kterými se tento nábytek prezentuje, jsou kovové panty a kování ve zlatavé barvě se stopami času, a mřížkovaný design působící vzdušně a netradičně. Rustikální nábytek v této netradiční podobě určitě sluší všem interiérům. Nábytek může být ošetřen lakem anebo voskem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: