Rustikální komoda CORDOBA COM19

Komoda CORDOBA COM 19 je prestižní masivní komoda, která bude dominantním exemplářem každého stylového interiéru.

Komoda CORDOBA COM 19 je zhotovená z masivní borovice. Jedná se o velmi kvalitní voskovaný nábytek a prvky rustikálního stylu.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů AZ 6 - 10 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUCOM19/BZV AZUCOM19/HV AZUCOM19/SV AZUCOM19/TV Zvolte variantu
20 120 Kč od 20 120 Kč –4 % - - - až –4 % 19 130 Kč 20 120 Kč 20 120 Kč 20 120 Kč od 19 130 Kč
Kategorie: Kolekce CORDOBA
Kód produktu: AZUCOM19
Výška: 89 cm
Hloubka: 56 cm
Šířka: 167 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
com119 4
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA 20 120 Kč od 20 120 Kč –4 % - - - až –4 %

Voskovaná komoda CORDOBA COM 19 z masivní borovice.

Komoda CORDOBA 19 je reprezentativní luxusní dřevěná komoda, která Vás zaujme nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte v interiéru pracovny, kanceláře, ložnice, obývacího pokoje i kuchyně, kde ji skvěle využijete jako dřevěný příborník či prádelník

Komoda CORDOBA 19 je to pravé ořechové pro všechny, kteří hledají typicky španělský nábytek či mexický nábytek za příznivou cenu.

Komoda CORDOBA 19 je vyrobena z borovicového masivu vysoké kvality. Zadní část komody je vyrobená z dřevěné dýhy. Komoda nabízí skříňky a  praktické šuplíky s originálními úchyty. 

Nábytek CORDOBA si zachovává svoje linie a charakter s odkazem na styl, dokonalý design a kvalitní provedení. Jedná se o voskovaný nábytek, který má velmi blízko k přírodě, proto ho ocení všichni, kteří hledají pro svůj domov nábytek, který je vyroben z čistě přírodních produktů, které nepředstavují pro nás i naše okolí, žádná zdravotní rizika. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě.

Nábytek CORDOBA je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod jsou vyrobeny z přírodní dýhy. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: