Dubová vitrína ATLANTA 50 dub přírodní DÁREK ZDARMA

Dubová masivní vitrína ATLANTA 50 je velká a prostorná kombinovaná komoda vhodná do obývacího pokoje nebo i jako moderní nábytek do jídelny. Kombinace dřeva a skla je velmi elegantní a rozjasní každý pokoj. Dubovou vitrínu nabízíme ve dvou barevných variantách a to jako dub přírodní nebo dub pálený. Nábytek Atlanta je ošetřen přírodním voskem a olejem německé značky Livos.

ZDARMA sada LIVOS k ošetření nábytku. Sada obsahuje mikrovlákno pro všední údržbu včetně čistícího oleje, houbičku speciální olej pro opravu při případném poškození povrchu.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKATL50/BZO
17 993 Kč –16 % 15 061 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Atlanta
Kód produktu: DEKATL50
Výška: 137 cm
Hloubka: 41 cm
Šířka: 61 cm
Dodací lhůta: DEK 2 - 4 týdny
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Olej a vosk
Dubová vitrína ATLANTA 50 dub přírodní (Barevné provedení Dub - přírodní)
Akce Dárek ZDARMA
ZDARMAZDARMA 17 993 Kč –16 %

Dubová vitrína Atlanta 50 patří do masivní kolekce Atlanta, jejíž součástí jsou nejen komody, vitríny a skříně do obývacího pokoje, ale i masivní vyklápěcí postele s úložným prostorem do ložniceSoučástí komody jsou prosklená dvířka, pod nimi se nachází dřevěné frézované dvířka. Po pravé straně jsou dřevěné dvířka a vně jsou police. Dubový nábytek Atlanta se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Výrazná struktura dřeva, zaoblené hrany nábytku, bezúchytkový systém zavíraní, to jsou detaily, které podtrhují jedinečný design nábytku. Povrch dřeva je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos (světový výrobce přírodních barev).

Nábytek Atlanta je vyroben ze sukatého dubu, který vyniká svou krásnou strukturou dřeva. Korpus nábytku je vyroben z dubové dýhy. Celou kolekci nabízíme ve dvou barevných variantách a to jako přírodní dub nebo jako dub pálený. Součástí nábytku není osvětlení. Led osvětlení Ufo-Clip 1 Set -400kč, Ufo-Clip 2 Set 760kč. (prosím uveďte v objednávce)

Dubovou komodu můžete doplnit i o další krásný nábytek z kolekce Atlanta.

Kvalitní kování, kovové výsuvy zásuvek s tichým zavíráním i moderní design , jsou zárukou kvality. Sklo ve vitrínách a skleněné police jsou z čirého skla.

Dubový masiv byl již od nepaměti součásti našich domovů a stejně tak si jej můžeme dopřát i nyní s dubovým nábytkem Atlanta.

Protože se jedná o velmi těžký nábytek z masivu je nutné, aby si zákazník při dovozu zajistil pomoc dalších 2 osob.

Světla ke skříním:

1) Světlo LED Slim Plus - 650 kč/ks.

2) Trafo Slim Plus - 450 kč/ks.

Do 1 trafa můžeme připojit 3 světla.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: