Konferenční stolek ATLANTA 66 dub pálený

Dubový konferenční stolek ATLANTA 66 s policí je vyroben z masivu a krásně vynikne v obývacím pokoji, nebo pracovně. Dubový konferenční stolek nabízíme ve dvou barevných variantách a to jako dub přírodní nebo dub pálený. Nábytek Atlanta je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKATL66/DP
13 591 Kč –16 % 11 376 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Atlanta
Kód produktu: DEKATL66
Výška: 45 cm
Hloubka: 75 cm
Šířka: 75 cm
Dodací lhůta: DEK 2 - 4 týdny
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Olej
Konferenční stolek ATLANTA 66 dub pálený
Akce
ZDARMAZDARMA 13 591 Kč –16 %

Dubový konferenční stolek ATLANTA 66 s policí patří do masivní kolekce Atlanta, jejíž součástí jsou nejen komodyvitrínyskříně do obývacího pokoje, ale i masivní vyklápěcí postele s úložným prostorem do ložnice. Dubový nábytek Atlanta se díky svému designu hodí do každé domácnosti. Výrazná struktura dřeva, zaoblené hrany nábytku, bezúchytkový systém zavíraní, to jsou detaily, které podtrhují jedinečný design nábytku. Povrch dřeva je ošetřen přírodním olejem německé značky Livos (světový výrobce přírodních barev). 

Nábytek Atlanta je vyroben ze sukatého dubu, který vyniká svou krásnou strukturou dřeva. Korpus nábytku je vyroben z dubové dýhy. Celou kolekci nabízíme ve dvou barevných variantách a to jako přírodní dub nebo jako dub pálený.  Led osvětlení Ufo-Clip 1 Set -400kč, Ufo-Clip 2 Set 760kč. (prosím uveďte v objednávce)

Dubový konferenční stolek můžete doplnit i o další krásný nábytek z kolekce Atlanta.

Kvalitní kování, kovové výsuvy zásuvek s tichým zavíráním i moderní design , jsou zárukou kvality. Sklo ve vitrínách a skleněné police jsou z čirého skla.

Dubový masiv byl již od nepaměti součásti našich domovů a stejně tak si jej můžeme dopřát i nyní s dubovým nábytkem Atlanta.

Světla ke skříním:

1) Světlo LED Slim Plus - 650 kč/ks.

2) Trafo Slim Plus - 450 kč/ks.

Do 1 trafa můžeme připojit 3 světla.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: