Postel z masivu KARLA 200x90 bílá

Postel z masívu Karla bílá je ručně zhotovená ze smrkového masivního dřeva, spojuje se pomocí kvalitních mosazných šroubů a dřevěných kolíků. Postel Karla 90x200 je natřená ekologickým lakem, který je ředěný vodou. Díky tomuto laku si postel ponechá svůj krásný a dlouhotrvající lesk.

WMS 3 - 6 týdnů
Kód: WMSKASIA/B
5 290 Kč –8 % 4 840 Kč
Kategorie: Ložnice
Kód produktu: WMSKASIA/MAN/B
Dodací lhůta: 1 - 4 týdny
Materiál: smrkový masiv
Dodáváno: v demontu
Barva: Bílá
Výška čela u hlavy: 70 cm
Výška čela u nohou: 51 cm
Postel z masivu KARLA 200x90 bílá
Tip
ZDARMAZDARMA 5 290 Kč –8 %

Postel z masivu Karla bílá

je kvalitní postel vyrobená ze smrkového masivního dřeva, sešroubovaná pevně pomocí mosazných šroubů a dřevěných kolíků. Postel vyniká robustní a odolnou konstrukci lůžka a masivními nohy (4,5 x 9 cm). Ocenitelné jsou i zaoblené hrany, které chrání před případným poraněním. Na nalakování této postele jsou používány jen ekologické vodou ředitelné barvy. Součástí postele je 13-ti laťkový rošt. Matrace není součástí postele. Postel z masívu Karla je dostupná v různých barevných odstínech šedá, bílá a přírodní. K této posteli lze dokoupit šuplík pod postel malý , střední nebo velký

Proč si vybrat postel ze smrkového dřeva? Smrkové dřevo neobsahuje tolik pryskyřice, netmavne a jeho povrch je stálý. U smrkového dřeva nedochází vlivem času ke změnám barvy a i přes to, že je poměrně měkké, je velmi pružní a pevné. Dáváte-li přednost přírodnímu vzhledu dřeva je smrkový masiv to pravé.

Výrobce doporučuje pěnové matrace Comfort nebo Comfort Plus. Můžete si samozřejmě vybrat matraci dle vašich požadavků z naší široké nabídky matrací.

Při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%.

Postel z masívu Karla nabízíme taktéž v rozměrech rozměrech 160x200, 180x200 cm.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: