Pružinová matrace AUSTIN AIR VISCO

Pružinová matrace AUSTIN AIR VISCO je kvalitní čeká matrace s paměťovou a studenou pěnou, která poskytene dokonalou oporu celému tělu během spánku.


Paměťová a studená pěna na ložné ploše přináší svalovou relaxaci a úlevu kloubům. Jádro MulitPocket s vysokou bodovou elasticitou.




Rozměry matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny 2 - 4 týdny Zvolte variantu
Kód: HILAUSAIVIS-1 HILAUSAIVIS-8 HILAUSAIVIS-2 HILAUSAIVIS-3 HILAUSAIVIS-4 HILAUSAIVIS-5 HILAUSAIVIS-6 HILAUSAIVIS-7 Zvolte variantu
13 190 Kč 13 190 Kč 15 830 Kč 21 110 Kč 26 380 Kč 26 380 Kč 26 380 Kč 34 300 Kč od 13 190 Kč
Kategorie: Ložnice
Kód produktu: HILAUSAIVIS
Výška: 26 cm
Dodací lhůta: 4 týdny
Záruka: 7 let

Pružinová matrace AUSTIN AIR VISCO

Paměťová a studená pěna na ložné ploše přináší svalovou relaxaci a úlevu kloubům. Jádro MulitPocket s vysokou bodovou elasticitou.

Matrace z rodiny partnerských matrací Austin Air, spojující ty nejlepší materiály pro zdravý spánek. Možnost výběru široké škály ložných ploch dle individuálních požadavků. Matrace Austin Air ve stejné výšce se dají vhodně kombinovat. Základem je jádro s vysokým počtem taškových pružin– MultiPocket s vynikajícím ortopedickými vlastnostmi, vysokým komfortem spánku a odolností. Luxusní potah s přírodními vlákny Tencel® Lyocell®



    • Paměťová pěna (strana soft) Poskytuje relaxaci znavenému tělu, odlehčuje klouby a uvolňuje svaly. Svou vynikající schopností kopírovat kontury podpírá tělo a pomáhá udržet páteř v optimální poloze. Propojené provzdušňovací kanálky pro neustálou výměnu vzduchu.
    • Studená pěna. Pro ještě větší pružnost ložné plochy je použita studená pěny střední tuhosti s výbornou odrazovou pružností pro snadné otáčení.
    • Studená pěna. Sendvič dvou studených pěn rozdílné tuhosti.
    • Multi Pocket. Pružinové jádro konstruované do 7 anatomických zón, precizně podpírá a kopíruje tělo v každé poloze. Robustní pěnový rám pro stabilitu konstrukce a pohodlné vstávání.
    • Kokosová deska. Roznášecí deska o výšce 1 cm z lisovaného kokosového vlákna dodává matraci tuhost, odolnost a stabilitu.
    • Potah Tencel® (60 °C). Odolný a pružný. Skvěle odvádí pot a snadno se zbavuje vlhkosti díky přírodním vláknům Tencel® Lyocell®. Je vybaven oboustranně klimatizačními vrstvami dutých vláken vysoké gramáže (400 g/m2) pro správné klima na lůžku a omezení potivosti.



Výška matrace: 26 cm

Nosnost matrace: 145 kg

Tuhost matrace: strana soft 7/10, strana hard 9/10

Záruka a mechanický test: 7 let, 150 000x

Při koupi 2ks matrací z naší nabídky, získáte slevu 5% nebo při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%. Slevy se nesčítají.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: