Komoda z masivu RETRO Rodan 2 na nožičkách


Komoda RETRO Rodan je nadčasová šuplíková komoda z masivu na nožičkách, která je vyrobena z masivního borovicového dřeva. Retro nábytek je nejen funkční, ale také krásný a jeho design odkazuje na stylový ikonický nábytek z poloviny století. 


Komoda RETRO Rodan nabízíme rovněž ve jednobarevné variantě.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů Zvolte variantu
Kód: POLSKAN/RODAN/BDS POLSKAN/RODAN/BDT POLSKAN/RODAN/BEB POLSKAN/RODAN/BON POLSKAN/RODAN/BOT POLSKAN/RODAN/BP Zvolte variantu
7 760 Kč –7 % 7 170 Kč
Kategorie: Kolekce RETRO
Kód produktu: POLSKRO2
Výška: 70 cm
Hloubka: 50 cm
Šířka: 40 cm
Materiál: bukový masív
Termín dodání: POL 10-14 týdnů
Komoda z masivu RETRO Rodan 2 na nožičkách
Akce
7 760 Kč –7 %

Komoda z masivu Rodan Rodan.

Komoda RETRO Rodan je vyrobena z jakostního borovicového dřeva s ohledem na klasické linie a ikonický retro design z poloviny století. Komoda je ošetřena voskem v barvách viz. vzorník. Komodu RETRO nabízíme rovněž v . Výška nožek 20 cm.

Komoda RETRO Rodan nabízí 3 šuplíky, které poskytnou dokonalý úkryt všem potřebným věcem.

Komoda RETRO bude skvělým doplňkem i pro jiný nábytek z kolekce RETRO, který přinese Vaším interiérům nadčasový design a nádech dob nedávno minulých.

Představujeme vzdušný RETRO nábytek vyrobený z masivního borovicového dřeva, který je nejen funkční, ale také krásný a jeho design odkazuje na stylový ikonický nábytek z poloviny století. Konstrukce nábytku je lehká díky skutečnosti, že tělo nábytku je namontováno na zužující se, obdélníkové nohy. Moderním akcentem je absence úchytek, díky kterým působí nábytek svěže a moderně. Dřevěný nábytek je oblíben nejen díky své odolnosti a vysoké životnosti, ale rovněž i díky nádherné struktuře a vůni dřeva, která po dlouhou dobu přetrvává v interiérech a zútulňuje tak náš domov.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: