Dřevěný kredenc na víno Sweet Home VIN17

Kredenc na víno Sweet Home VIN17 je zároveň Vaše rodinná vinotéka, která zaručeně neunikne pozornosti. Dřevěný kredenc na víno z kolekce SWEET HOME je stylový nábytek do jídelny, jenž si sebou přináší design s nádechem vesnického stylu.

Kredenc na víno je vyroben z masivní borovice a ošetřena bílou vodou ředitelnou barvou. Hnědé části mohou být ošetřeny voskem anebo lakem.

Inspirace v sekci REALIZACE.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů DPW 6 - 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: DPWVIN17/BBZL DPWVIN17/BBZV DPWVIN17/B DPWVIN17/BDKL DPWVIN17/BTDV DPWVIN17/BDKV DPWVIN17/BKL DPWVIN17/BKV DPWVIN17/BORL DPWVIN17/BORV DPWVIN17/BHL DPWVIN17/BHV DPWVIN17/BTDL Zvolte variantu
20 580 Kč
Kategorie: Kolekce SWEET HOME
Kód produktu: DPWVIN17/BH
Výška: 195 cm
Hloubka: 55cm
Šířka: 115 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Dřevěný kredenc na víno Sweet Home VIN17 (Barevné provedení Bílá - ořech lak)
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Dřevěný kredenc na víno Sweet Home VIN17

Rustikální kredenc SWEET HOME na víno v rustikálním stylu se stává módní a velmi vyhledávaným nábytkem našich zákazníku. Kredenc na víno zaručí šetrné uložení Vašeho oblíbeného vína, stejně tak zaručí profesionální efekt, který  tímto nábytkem vytvoříte v interiéru Vaši kuchyně, obývacího pokoje či vinotéky.

Pro snazší údržbu doporučujeme objednat  nábytek s vrchní hnědou deskou v lakované verzi.

Rustikální kredenc SWEET HOME  je vyroben z borovicového masivního dřeva a ošetřena bílou vodou ředitelnou barvou. Hnědé části mohou být ošetřeny voskem anebo lakem.

Rustikální vitrína SWEET HOME z kolekce SWEET HOME osloví ty, kteří mají rádi venkovský styl bydlení. Romantický nábytek v kombinaci bílé a hnědé barvy dává nezapomenutelnou atmosféru starých časů a rovněž nádech francouzského venkova Provence.  Rustikální design nábytku podtrhují klasické linie a stylové kování.

Kolekce SWEET HOME je vyrobena z borovicového masívu a ošetřena bílou vodou ředitelnou barvou. Nábytek SWEET HOME je celý vyroben z  100% masivního dřeva - pouze dna šuplíků a záda skříní tvoří dřevěná dýha. Retro úchyty a stejně tak i závěsy skříní a komod jsou účelově zrezivělé - zkorodované, což dává nábytku SWEET HOME nezaměnitelný půvab a jedinečnost.  

Obdobou kolekce SWEET HOME  je voskovaný nábytek z rustikální kolekce MEXICANA, který potěší všechny milovníky španělského venkova.

V rámci objednávky lze objednat i vosk navíc - za příplatek (cena na dotaz).

Atypické rozměry po dohodě min. + 20% ceny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: