Komoda z masivu Šumava KN7

Komoda z masivu Šumava 7 je účelná komoda vyrobená z jakostního borovicového dřeva. Vyniká svým čistým a jednoduchým vzhledem. Tato stylová, poslouží k

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
BOR 3-6 týdnů BOR 3-6 týdnů BOR 3-6 týdnů BOR 3-6 týdnů Zvolte variantu
Kód: BORKN7/BZL BORKN7/O BORKN7/OR BORKN7/TD Zvolte variantu
7 320 Kč 8 050 Kč 8 050 Kč 8 050 Kč od 7 320 Kč
Kategorie: Kolekce ŠUMAVA
Kód produktu: BORKN7
Výška: 75 cm
Hloubka: 42
Šířka: 85 cm
Materiál: borovicový masív

Komoda z masivního dřeva ŠUMAVA 7.

Komoda z masivu Šumava 7 je praktická komoda se čtyřmi šuplíky s kvalitními kovovými pojezdy, které zajistí snadné vysouvání. Čela zásuvek mají kulaté dřevěné úchyty. Je vyrobená z jakostního borovicového masivního dřeva. Zadní stranu tvoří sololit, což je dřevovláknitá deska, vyrobená na bázi dřeva. Komoda stojí stabilně na čtyřech kulatých nohou ze dřeva. Je natřena bezbarvým lakem, který pomáhá zabránit případným oděrkám či jinému poškození. Všechny materiály, z kterých je komoda zhotovena splňují přísná evropská kritéria pro zdravotní a ekologickou nezávadnost.

Komoda z masivu Šumava 7 je skvělou volbou pro ty, kdo hledají úložný prostor do dětského, studentského pokoje i ložnice. Skvěle poslouží jako praktický prádelník na úschovu drobného oblečení, anebo na jakékoliv věci, na které už nezbylo místo ve skříni.

Komoda z masívu Šumava 7 je výrobek modelové řady ŠUMAVA, která vyniká svým stylovým vzhledem a praktičností.

Proč nábytek z borovicového masivu? Borovice překvapí svou jedinečnou, velmi osobitou a propracovanou kresbou. Je to dřevo houževnaté a pružné. Působí autenticky a zároveň nevšedně. Výrazná kresba i struktura borového masivu podtrhuje unikátní vzhled nábytku. Díky vysokému obsahu pryskyřice, provoní nadlouho váš interiér. Nábytek z borovicového masivu působí velmi příjemně a domácky, a člověk má vždy neodolatelnou chuť se ho dotknout.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: