Dubová komoda PORTO 47

Dubová komoda PORTO 47 je vyrobena z masivního dubového dřeva. Komodu PORTO 47 tvoří 3 šuplíky, které mají systém tichého domykání, po stranách jsou dvířka, které jsou částečně prosklené, vnitřní část je tvořena skleněnými policemi.

DEK 1 - 2 týdny
Kód: DEKPOR47/BZO
48 565 Kč –16 % 40 649 Kč
Kategorie: Dubová kolekce Porto
Hmotnost: 70 kg
Kód produktu: DEKPOR47
Výška: 130 cm
Hloubka: 48 cm
Šířka: 187 cm
Dodací lhůta: DEK 2 - 4 týdny
Materiál: dubový masiv
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Olej a vosk
Hmotnost: 136 kg
porto 47
Akce
ZDARMAZDARMA 48 565 Kč –16 %

Dubová komoda PORTO 47 je vyrobena z masivního dubového dřeva. Komodu PORTO 47 tvoří 3 šuplíky, které mají systém tichého domykání, po stranách jsou dvířka, které jsou částečně prosklené, vnitřní část je tvořena skleněnými policemi. Elegantní kovové úchyty podtrhávají celkový design komody PORTO 47. Komodu si velmi oblíbili příznivci jednoduchosti a elegance.

Nábytek v tomto provedení zpříjemní a rozzáří vaše bydlení. Specifický odstín a také přirozená struktura dubového dřeva vnáší do interiéru útulnost a hřejivý pocit. Kolekce Porto vám zaručuje kvalitu, svědčí o tom charakteristické vlastnosti dubového nábytku: jako je pevnost, tvrdost a především trvanlivost. Povrch nábytku je přírodním olejem a voskem německé značky Livos (světový výrobce přírodních barev), který ještě zdůrazní půvab tohoto dřeva.

kolekci Porto najdete krásné jídelní stoly, ale také komodyvitríny do jídelny nebo TV stolkykonferenční stolky do obývacího pokoje. 

Inspirujte se v naši sekci REALIZACE.

 Jedná o velmi těžký nábytek z masivu, proto je nutné, aby si zákazník při dovozu zajistil pomoc dalších 2 osob.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: