Dubový konferenční stolek Merlo ST310

Dubový konferenční stolek Merlo je jedinečným kusem nábytku, díky němuž získá Váš obývací pokoj nenapodobitelný charakter. Konferenční stolek je vyroben z luxusního dubového dřeva. Masivní dřevo je léty prověřený stavební materiál, tudíž máte jistotu, že bukový konferenční stolek splňuje nejvyšší možná měřítka pro zdravý domov a zároveň získáte nábytek, který Vám bude sloužit dlouhá léta.

Šířka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů DRE 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: DREST310L/120/B/BZL DREST310L/120/A/BZL DREST310L/100/B/BZL DREST310L/100/A/BZL Zvolte variantu
32 200 Kč 21 470 Kč 25 040 Kč 17 980 Kč od 17 980 Kč
Kategorie: Konferenční stolek z dubového masivu
Kód produktu: DREST310L
Výška: 50 cm
Materiál: dubový masiv
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Bezbarvý lak
ST310
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Dubový konferenční stolek Merlo s policí je luxusní konferenční stolek, vyrobený z kvalitního dubového masivního dřeva a ošetřený ekologickým bezbarvým lakem. Tento lak zajistí, že tento nádherný kus nábytku zůstane po dlouhou dobu stále přirozeně krásný. Stolek má velmi masivní nohy, které zaručí pevnost a dokonalou stabilitu.

Dubový konferenční stolek Merlo je součástí kolekce dubového a bukového nábytku, který je typický svým nádherným, přirozeným a nadčasovým vzhledem. Dubové dřevo je významné díky svým vynikajícím vlastnostem, jako jsou tvrdost, houževnatost a trvanlivost. Dubové dřevo má navíc svou osobitou kresbu a díky své struktuře se velmi dobře udržuje.

Součástí této kolekce jsou postele, skříně, konferenční stolky, jídelní stoly, rohové lavice, židle, tv stolkykomody, vitrínytoaletní stolky, zrcadla a věšáky. Můžete si tak podle svých představ zařídit interiéry Vašeho domova opravdu kvalitním a nesmrtelným nábytkem.

Tento stůl nabízíme i jako stůl z bukového masivního dřeva-Kabru

Dubový konferenční stolek Merlo nabízíme s tloušťou vrchní desky 2,5 cm (varianta A) a s tloušťkou vrchní desky 4 cm (varianta B).

Rozměry bukového konferenčního stolku Merlo jsou stejné pro obě varianty.

   šířka      výška     hloubka

  100cm      50 cm     70cm

  120cm      50 cm     80 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: