Buková postel LOUISIANA 90x200 cm

Buková postel z masivu LOUISIANA je moderní dřevěná postel v designu inspirovaným jednoduchostí a nadčasovou elegancí. Díky technologii skrytých nohou, umístěných blíže ke střední části postele, budete mít při spánku pocit „spánku v oblacích“.

Buková postel z masivu LOUISIANA je vyrobena z masivního bukového dřeva a ošetřena voskem.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů POL 6-10 týdnů Zvolte variantu
Kód: POL/LAOS/90B POL/LAOS/90DS POL/LAOS/90DT POL/LAOS/90E POL/LAOS/90ON POL/LAOS/90OT POL/LAOS/90P POL/LAOS/90S Zvolte variantu
16 030 Kč
Kategorie: Postele 90x200cm
Kód produktu: POLLAOS/90
Délka: 208 cm
Materiál: bukový masiv
Dodáváno: v demontu
Povrchová úprava: Vosk
Výška čela u hlavy: 85 cm
Výška čela u nohou: 20 cm
Buková postel LOUISIANA 90x200 cm
Akce
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Buková postel LOUISIANA levitující, 90x200 cm.

Buková postel LOUISIANA je elegantní a velmi stylová postel, která díky levitujícímu vzhledu působí velmi noblesně a elegantně. Skryté nohy evokuji pocit levitace a při vstávání se o ně tudíž nemůžete kopnout. Pokud jste někdy snili o létání, tato výjimečná postel promění Vaše sny ve skutečnost. Postel je ošetřena voskem, který podtrhne přirozenou krásu bukového dřeva.

Buková postel LOUISIANA je vyrobená z masivního bukového dřeva (tloušťka rámu 4 cm), takže Vám nebude Vaše postel ani po letech nebude vrzat a vy v ní budete moci v klidu spát. Díky technologii skrytých nohou, umístěných blíže ke střední části postele, budete mít při spánku pocit „spánku v oblacích“. Postel stojí pevně na 6-ti nohou.

K bukové posteli LOUISIANA je možno zakoupit i další nábytek LOUSIANA.

K posteli dodáváme rošt ZDARMA, matrace není součástí dodávky.

Proč nábytek z bukového masivu? Bukové dřevo se řadí mezí velmi tvrdé, málo pružné avšak velmi pevné dřeviny. Díky značné hustotě letokruhů je nezbytné bukové řezivo dlouhou dobu a pozvolna sušit, aby nepopraskalo. Sušení je odvozeno od tloušťky dřeva, tudíž délka sušení se pohybuje v rozmezí 3-4 let. V nábytkářském průmyslu je vyhledáváno pro svou širokou škálu odstínu. Může nás překvapit světle smetanovou, lehce narůžovělou, béžovou či tmavě hnědou barvou, díky kterému je nábytek neopakovatelný a jedinečný.

Mohlo by Vás zajímat:

Bukové dřevo a bukový nábytek.

Bukový masivní nábytek pro nevšední estetický zážitek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: