Komfortní matrace ALOE COMFORT 100x200 cm

Komfortní pěnová matrace ALOE COMFORT 100x200 cm s unikátním systémem pro excelentní vzdušnost jádra matrace a detailní kopírování celého těla. 7-zónová matrace z pěny Aloe Vera a snímatelným potahem, který působí na pokožku a pomáhají ji čistit a regenerovat.

2 - 4 týdny
Kód: MATACO/100
9 420 Kč
Kategorie: Rozměr 100x200 cm
Kód produktu: MATACO/100
Termín dodání: 4 týdny

Komfortní pěnová matrace ALOE COMFORT 100x200 cm.


Komfortní pěnová matrace ALOE COMFORT s unikátním systémem pro excelentní vzdušnost jádra matrace a detailní kopírování celého těla. 7-zónová matrace z pěny Aloe Vera a snímatelným potahem, který působí na pokožku a pomáhají ji čistit a regenerovat.


Jádro matrace: vrchní desky: pěna AIRGEL; viscoelastická – líná pěna ORANGE, jádro matrace: profilovaná pěna NIGHTFLY, spodní deska: pěna ALOE VERA.


FYZIOSYSTÉM – 7 zón rozložení hmotnosti


AIRGEL -pěna výjimečná svou přizpůsobivostí a strukturou velkých buněk. Při konstrukci matrací je využívaná především v povrchových vrstvách jádra, které jsou zodpovědné za dokonalé „dokopírování“ těla uživatele matrací. Přes otevřenou buněčnou strukturu dochází k dokonalému proudění vzduchu, tím i k excelentnímu odvodu vlhkosti a zajištění příjemného klimatu během spánku.


VISCOELASTICKÁ pěna. Jedinečné vlastnosti VISCOELASTICKÉ PĚNY (známé také jako LÍNÁ PĚNA) jsou zárukou maximálního komfortu spánku. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Působením tělesné teploty uživatele VISCOELASTICKÁ PĚNA měkne, čímž dochází k rovnoměrnému rozložení váhy a ke snížení průměrného tlaku příznivě působícího na organismus. Nedochází proto k narušení krevního oběhu a ke vzniku proleženin. Svalstvo je během spánku naprosto uvolněné, což přispívá k celkové relaxaci organismu. Matrace z VISCOELASTICKÉ PĚNY lze doporučit všem, kteří vyžadují vysoký komfort a pohodlí.


ALOE VERA - inovativní materiál s přidanou hodnotou v podobě výtažků z rostliny ALOE VERA Blahodárné účinky látek této rostliny jsou známy již od nepaměti. Díky pozitivním účinkům na lidskou pokožku, nachází již mnoho let uplatnění v kosmetice. Její příjemná vůně je také využívána při aromaterapii. Pěna ALOE VERA je tak výsledkem skloubení nejnovějších technologických poznatků a dávno známých přírodních léčebných postupů. Tento materiál nabízí vysoký komfort spaní a přirozené detoxikační vlastnosti zároveň. Velmi vhodné zapracování pěny ALOE VERA do nově vyvinutých matrací, je zárukou stabilních užitných vlastností, elasticity a příjemného komfortu. Dalším benefitem těchto matrací je velmi decentní aromaterapie.


Potah ALOE VERA Obsahuje převážně enzymy, minerální látky a aminokyseliny, které působí na pokožku a pomáhají ji čistit a regenerovat. Praní do 60 °C. Možno objednat ke všem typům matrací.


Matrace je ideální pro uložení na pevný i polohovatelný rošt.


Technické parametry:


Rozměr matrace: 100x200 cm


Výška: 21 cm


Tvrdost: 4


Nosnost: 140 kg


Pratelnost potahu: Ano, 60°C


Při zdravotních problémech: bolesti křížů.








Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: