Matrace AQUATIC MINERAL 100x200 cm

Matrace AQUATIC MINERAL je kvalitní partnerská matrace střední třídy s použitím kvalitních materiálů. Vrchní vrstva je tvořena antibakteriální pěnou Sanitized, střední i spodní vrstva je z pěn Eliocell.


Matrace AQUATIC MINERAL je opatřena snímatelným a pratelným potahem ALGUA, ve kterém jsou mimo jiné obsaženy přírodní minerály z mořských řas.


2 - 4 týdny
Kód: MAT/AQUA/100
10 760 Kč
Kategorie: Rozměr 100x200 cm
Kód produktu: MAT/AQUA/100
Výška: 22 cm
Délka: 200 cm
Termín dodání: 4 týdny
potah: Algua
Záruka: 3 roky
tuhost: 4
Anatomických zón: 7

Partnerská matrace AQUATIC MINERAL.


Matrace AQUATIC MINERAL je 22 cm vysoká matrace určená pro zatížení až do 130 kg. Vrchní vrstva je tvořena antibakteriální pěnou Sanitized, která matraci chrání před houbami, plísněmi a zaručí tak její delší životnost a lepší prostředí pro spánek. Střední a spodní vrstva je tvořena z pěn Eliocell o různých hustotách složené tak, aby byla zajištěna dokonalá tuhost a pružnost matrace.


Snímatelný potah ALGUA je komfortní potah, prošitý línou pěnou s PES vláknem. Potah zajišťuje základní hygienu matrace a pohlcuje přebytečnou vlhkost. V mikrokapslích jsou v něm navázané výtažky z mořských řas Spirulina, které obsahují přírodní minerály, vitamíny, aminokyseliny a antioxidanty. Během spánku dochází k jejich uvolňování a blahodárně tak vyživují pokožku. Potah je lehce snímatelný a pratelný na 30°C, díky tomu Vám zajistí snadnou hygienickou údržbu a čistotu.


Matrace je vhodná na pevné i polohovací rošty nebo na pevnou podložku.



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: