Matrace GALAXY VISCOSTAR 100x200 cm

Matrace GALAXY VISCOSTAR je kvalitní oboustranná matrace. Vrchní profil tvoří líná pěna a komfortní pěna Eliocell, spodní profil je tvořen tužší vrstvou pěny Eliocell.


Matrace GALAXY VISCOSTAR je opatřena snadno snímatelným a pratelným potahem ALGUA, který je navíc příjemný na dotek a splňuje všechny požadavky na hygienický a antialergický potah.


2 - 4 týdny
Kód: MAT/GALVIS/100
10 960 Kč
Kategorie: Rozměr 100x200 cm
Kód produktu: MAT/GALVIS/100
Výška: 25 cm
Délka: 200 cm
Termín dodání: 4 týdny
potah: ALGUA
Záruka: 5 let
tuhost: 3 a 4
Anatomických zón: 7

Matrace z líné pěny GALAXY VISCOSTAR.


Pěnová matrace GALAXY VISCOSTAR je vynikající partnerská matrace s rozdílnou tuhosti každé strany. Matrace v sobě spojuje vynikající vlastnosti viskoelastické (líné) pěny a pěny Eliocell.


Viscoelastická (líná) pěna (vrchní žlutá vrstva) má tu schopnost, že při kontaktu s lidským tělem optimalizuje svou tvrdost podle absorbování tepla a zaručuje tak přizpůsobení matrace jakémukoliv zatížení. Ideálně rovnoměrně podpírá tělo. Pěna nereaguje na teplotu okolního prostředí tzn., že netuhne v chladné ložnici. Jedinečné vlastnosti této pěny jsou zárukou maximálního komfortu spánku. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Působením tělesné teploty uživatele pěna měkne, čímž dochází k rovnoměrnému rozložení váhy a ke snížení průměrného tlaku příznivě působícího na organismus. Nedochází proto k narušení krevního oběhu a ke vzniku proleženin. Svalstvo je během spánku naprosto uvolněné, což přispívá k celkové relaxaci organismu. Matrace z viscoelastické pěny lze doporučit všem, kteří vyžadují vysoký komfort a pohodlí. 


Eliocell (fialová a světle oranžová vrstva) zaručuje dobré kopírovací vlastnosti a pevnost. Tento materiál, jehož kvalita prošla v poslední době zásadním vývojem, je zárukou vašeho zdravého spaní. KOMFORTNÍ PĚNA je nový vývojový stupeň vycházející z ELIOCELL pěn, který při zachovaní dlouhé životnosti poskytuje o poznání vyšší stupeň komfortu. Podkladová vrstva Eliocell je sedmi-zónová, s antidekubitním prořezem a ještě více umocní kopírovací schopnost líné pěny.


Potah ALGUA prošitý s PES vláknem je lehce snímatelný a pratelný na 60°C. Splňuje všechny požadavky na hygienický a antialergický potah.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: