Matrace SWISSLAB BIG BOY VISCO 22 cm 140x200 cm

Matrace SWISSLAB BIG BOY VISCO 22 je oboustranná, pohodlná a prodyšná pěnová matrace se 7 ortopedickými zónami, která přinese Vašemu tělu dokonalou relaxaci.


Matrace BIG BOY VISCO 22 je potažená antibakteriální pratelný potah s přírodními vlákny.





Rozměry matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
2 - 4 týdny
Kód: SLUSBIGBO22/140-1
23 980 Kč
Kategorie: Rozměr 140x200 cm
Kód produktu: SLUSBIGBO22/140
Výška: 22 cm
Hloubka: 140 cm
Délka: 200 cm
Dodací lhůta: 4 týdny
Záruka: 6 let
Anatomických zón: 5

Luxusní matrace SWISSLAB BIG BOY VISCO 140x200 cm.


Luxusní matrace BIG BOY VISCO je pohodlná matrace z paměťové (visco) pěny na obou stranách (tužší a měkčí). Tuhá, ale vždy pohodlná, prodyšná, antibakteriální, pocení omezující. Tuhá a super odolné jádro ze studené pěny se 7 ortopedickými zónami.


Dvojdílný prošívaný antibakteriální potah s vysokým podílem přírodních vláken a klimatizační konstrukcí pro omezení pocení a komfort na lůžku. Pratelný na 60 °C. Vysoký 49% podíl přírodních vláken Tencel® / viskóza s povrchovou úpravou AegisTM - antibakteriální a proti-roztočové vlastnosti (zamezuje tvorbě živného prostředí pro roztoče) a je prevencí vzniku plísní (ani ti, kteří se více potí, nemusí mít strach). Nejlepší volba pro alergiky a astmatiky. Prošívaný, dvojdílný potah s klimatizační vrstvou dutých vláken. Pratelný (60 °C).


Technologie Thermo&Air Control je odvětrávací systém potahu, který skvěle spolupracuje s jádrem matrace. Zajišťuje termoregulaci, tedy spánek bez přehřívání a pocení či přílišného ochlazování. Pomáhá udržet lůžko suché a hygienicky čisté.


Doporučené uložení: pevné lamelové rošty, případně i pro mechanicky polohovatelné lamelové rošty.


Doporučená maximální nosnost až 180 kg


Atypické rozměry do rozměru 100x200 cm je možné zakoupit s přirážkou 10%. Matrace je možno dodat také v prodlouženém provedení: +10 cm = +10%, + 20 cm = +20%.


Při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: