Matrace ARABELA HARD 180x200 cm

Ortopedická matrace ARABELA HARD 180x200 cm je tužší varianta oblíbené matrace ARABELA. robustní česká matrace s maximální vzdušnosti díky systému AIRFORCE. Jádro je tvořeno taštičkovými pružinami. Díky tomu, že každá taštička reaguje samostatně, je zajištěna vynikající podpora těla a skvělé ortopedické vlastnosti.



2 - 4 týdny
Kód: HILARABELAH/180
20 880 Kč
Kategorie: Rozměr 180x200 cm
Kód produktu: HILARABELAH/180
Výška: 24 cm
Dodací lhůta: 4 týdny
Záruka: 5 let

Ortopedická matrace ARABELA HARD 180x200 cm.

Tužší varianta oblíbené matrace Arabela s taškovými pružinami Pocket, jedinečnou hybridní pěnou a kokosovou výztuhou na obou stranách.

Ortopedická certifikovaná konstrukce s elastickým jádrem s aktivními taškovými pružinami Pocket, zhotovenými z oceli vysoké jakosti. Pružinové jádro spolu se systémem AirForce zajistí maximální provzdušnění.

Pěna Flexifoam® (strana soft). Pružná, odolná a prodyšná pěna střední tuhosti pod ochrannou známkou naší společnosti. Dokonalá prodyšnost díky větracím kanálkům ve třech osách (technologie Airforce).



    • Hybridní pěna (stranan hard). Elastická vrstva zvyšující odrazovou pružnost, vzdušnost matrace a pocitovou pevnost. Zajišťuje optimální klima a napomáhá předcházet pocení.
    • Pocket - Pružinové jádro konstruované do 7 anatomických zón, podpírá a kopíruje tělo v každé poloze. Robustní pěnový rám pro stabilitu konstrukce a pohodlné vstávání.
    • Kokosová deska. Roznášecí vrstva o výšce 1 cm (strana hard) a 0,5cm (strana soft) z lisovaného kokosového vlákna (100 %) dává matraci tuhost a odolnost.
    • Potah wellnes (60 °C). Designově propracovaný potah s funkcí odvodu statického náboje pro hluboký spánek. Je velmi jemný a díky originálnímu prošití dobře drží tvar.



Výška matrace: 24 cm

Nosnost matrace: 150 kg

Tuhost matrace: strana soft 7/10, strana hard 9/10

Záruka a mechanický test: 5 let, 80 000x

Atypické rozměry do rozměru 100x200 cm je možné zakoupit s přirážkou 10%. Matrace je možno dodat také v prodlouženém provedení: +10 cm = +10%, + 20 cm = +20%.

Při koupi 2ks matrací z naší nabídky, získáte slevu 5% nebo při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%. Slevy se nesčítají.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: