Matrace DAŠA Tropico 18 180x200 cm

Pěnová matrace DÁŠA TROPICO je kvalitní česká matrace vhodná pro děti i dopělé, která přináší pocitově měkké ležení a vynikající ortopedické vlastnosti.


Pěnová matrace DÁŠA TROPICO dokonale kopíruje podklad při polohování. .

2 - 4 týdny
Kód: HILDASATR18/180
13 180 Kč
Kategorie: Rozměr 180x200 cm
Kód produktu: HILDASATR18/180
Výška: 15 cm
Termín dodání: 4 týdny
Nosnost: 135 kg

Pěnová matrace DÁŠA TROPICO 180x200 cm.


Příjemně pružná a odolná ortopedická matrace bez lepidel.


Vzdušný spoj, vynikající pěny se zónovou konstrukcí, rozdílnou tuhostí stran a ramenních zón předurčují matraci pro široké použití od dětí až po seniory, včetně náročnějších spáčů.


Studená a hybridní pěna nejvyšší kvality. Špičkový antibakteriální a protiroztočový potah.



  • Studená pěna (strana hard). Tužší strana matrace ze studené pěny střední objemové hmotnosti a velmi vysoké odrazové pružnosti zajišťuje pevnost, nosnost, odolnost a vynikající vzdušnost díky otevřené buněčné struktuře (další stupeň omezující pocení).

  • Hybridní pěna (strana soft). Nejodolnější pěna všech dob. Masivní vrstva pružné a zároveň poddajné hybridní pěny přináší mimořádné pohodlí a perfektní podepření těla ve všech spánkových polohách. Výhody studené pěny (vzdušnost, pružnost), latexu (termoregulace, nezničitelnost) a paměťové pěny (přizpůsobivost) v jedné vrstvě.

  • Hřebenový zámek bez lepidel. Desky do sebe pevně zapadají díky propracované profilaci.

  • Ramenní zóny (změkčující profilace). Uvolňují rameno při spánku na boku a šetrně tak pečují o ramenní klouby, čímž napomáhají zamezit „přeležení ramene“. Profilace zároveň funguje jako druhý stupeň již tak prodyšné matrace.

  • Potah Aegis (60 °C). Vysoký podíl přírodních vláken Tencel®/viskóza (49 %) s povrchovou úpravou AegisTM (antibakteriální a protiroztočové vlastnosti, zamezuje tvorbě živného prostředí pro roztoče a je prevencí vzniku plísní). Předurčuje matraci jako nejlepší volbou pro alergiky a astmatiky. Prošívaný klimatizačními vrstvami dutých vláken.



Nosnost matrace: 135 kg


Tuhost matrace: strana soft 6/10, strana hard 8/10


Záruka a mechanický test: 4 roky, 60 000x





Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: