Matrace AMUNDSEN 22 180x200 cm

Matrace AMUNDSEN 22 je kvalitní oboustranná ortopedická matrace se zvýšenou tuhostí, která poskytne dokonalou podporu celému tělu během spánku.

Rozměry matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
2 - 4 týdny
Kód: HILAMUND22/180-1
16 500 Kč
Kategorie: Rozměr 180x200 cm
Kód produktu: HILAMUND22/180
Výška: 22 cm
Dodací lhůta: 4 týdny
Záruka: 5 let
Anatomických zón: 7

Prodyšná oboustranná matrace AMUNDSEN 22.

Matrace AMUNDSEN 22 matrace s unikátním vlnovým jádrem (SpineProtector pro ochranu páteře). Kombinuje pěny různých tuhostí ve vlnách. Díky tomu má matrace perfektní ortopedické vlastnosti (rozložení hmotnosti do jádra matrace).



    • Pěna Flexifoam® (strana soft). Pružná, odolná a prodyšná pěna pod ochrannou známkou naší společnosti. Tato strana má 7 zónovou profilaci a provzdušňujícími kanálky, které mění v matraci vzduch s každým pohybem těla (technologie AirForce pro hygienu a omezení pocení).
    • Studená pěna (strana hard). Masivní vrstva studené pěny vysoké objemové hmotnosti vyniká vysokou odrazová pružností, zvýšenou tuhostí a odolností.
    • Střední část napodobuje tvar páteře, je složena z pružných pěn o různých tuhostech.
    • Spine Protecto.r Střední část pro ochranu páteře. Zajišťuje rozložení tlaku a správnou podporu těla při všech polohách.
    • Potah Tencel® (60 °C). Odolný a pružný. Skvěle odvádí pot a snadno se zbavuje vlhkosti díky přírodním vláknům Tencel® Lyocell®. Je vybaven oboustranně klimatizačními vrstvami dutých vláken vysoké gramáže (400 g/m2) pro správné klima na lůžku a omezení potivosti.



 

Výška matrace: 22 cm

Nosnost matrace: 145 kg

Tuhost matrace: strana soft 8/10, strana hard 10/10

Záruka a mechanický test: 5 let, 80 000x

Při koupi 2ks matrací z naší nabídky, získáte slevu 5% nebo při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%. Slevy se nesčítají.



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: