Matrace ALPINE BLUE AIR 22 90x200 cm

Matrace ALPINE BLUE AIR 22 je kvalitní česká oboustranná matrace vyrobená ze špičkových materiálů, které přinášejí komfortní spánek a naprostou relaxaci. Příjemný antibakteriální a protiroztočový pratelný potah s přírodními vlákny.


Matrace ALPINE BLUE AIR 22 je vhodná pro alergiky.


Velice vzdušná matrace ze studené pěny s dvěma funkčními stranami – tužší latexovou a měkčí paměťovou.

2 - 4 týdny
Kód: SLUALPBLAIR22/90
12 650 Kč
Kategorie: Rozměr 90x200 cm
Kód produktu: SLUALPBLAIR22/90
Výška: 22 cm
Termín dodání: 4 týdny
Záruka: 7 let

ALPINE BLUE AIR 22 90x200 cm


Propracovaný ortopedický zónový systém podpírá tělo a uvolňuje znavené svalstvo v každé poloze, po celou noc. Špičkové materiály v celé konstrukci přinášejí komfortní spánek a naprostou relaxaci. Příjemný antibakteriální a protiroztočový pratelný potah s přírodními vlákny.



  • Latex AIR (strana hard). Latex, který dýchá – perforace odvětrává pot z matrace a udržuje lůžko suché a čisté. Výborná Termoregulace, pružné pohodlí a odolnost.

  • Hybridní pěna Střední část je tvořena 7- zónovým jádrem z hybridní pěny. Jedná se o velice odolný materiál zvyšující odrazovou pružnost, vzdušnost a pocitovou pevnost matrace. Zajišťuje optimální klima, čímž napomáhá předcházet pocení.

  • Paměťová pěna (strana soft). Přináší pohodlí a odlehčení pohybového ústrojí. Poskytuje relaxaci znavenému tělu, odlehčuje klouby a uvolňuje svaly. Svojí vynikající schopností kopírovat kontury těla pomáhá udržet páteř v optimální poloze. Nelepená vrstva, která s každým pohybem těla provětrá celou matraci.

  • Pánevní výztuha. V oblasti koncentrovaného tlaku je odolná studená pěna velmi vysoké objemové hmotnosti. Je zároveň šetrná ke kyčelním kloubům.

  • Citlivé ramenní zóny. Oceníte zejména při spánku na boku, změkčené ramenní zóny napomáhají odlehčit ramenní kloub. Nedochází tak k „přeležení“.

  • Potah Aegis (60 °C). Vysoký podíl přírodních vláken Tencel®/viskóza (49 %) s povrchovou úpravou AegisTM (antibakteriální a protiroztočové vlastnosti, zamezuje tvorbě živného prostředí pro roztoče a je prevencí vzniku plísní). Předurčuje matraci jako nejlepší volbou pro alergiky a astmatiky. Prošívaný klimatizačními vrstvami dutých vláken.

  • THERMO AIR CONTROL Mřížka v potahu skvěle spolupracuje s jádrem matrace.


Zajišťuje termoregulaci a omezuje pocení. Pomáhá udržet lůžko suché a hygienicky čisté.



Výška matrace: 22


Nosnost matrace: 150 kg


Tuhost matrace: strana soft 6/10, strana hard 8/10


Záruka a mechanický test: 7 let, 150 000x



Matraci můžete kombinovat s pevným laťkovým nebo pevným či polohovatelným lamelovým roštem (mechanický nebo motorový).


Při koupi 2ks matrací z naší nabídky, získáte slevu 5%.


Při koupi postele a matrace získáte slevu na matraci 5%


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: