Masivní předsíň CORDOBA GAB04

Masivní předsíň Cordoba 04 je elegantní předsíň z borovicového dřeva, která vás nadchne pro svou dominanci a kvalitní zpracování.

Masivní předsíň Cordoba 04 je užitečným pomocníkem pro pověšení kabátů, bund nebo jiných svršků a navíc vám poskytne i úložný prostor.

Masivní předsíň Cordoba 04 se hodí do všech předsíní, hal a jiných vstupních protorů.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUGAB04/BZV AZUGAB04/HV AZUGAB04/SV AZUGAB04/TV Zvolte variantu
19 544 Kč
Kategorie: Kolekce CORDOBA
Kód produktu: AZUGAB04
Výška: 195 cm
Hloubka: 60 cm
Šířka: 155 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Povrchová úprava: Vosk
gab04 2
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA

Masivní předsíň CORDOBA 04  

je reprezentativní luxusní celodřevěná předsíň, která Vás určitě zaujme nejen svým dominantním vzhledem, ale i kvalitním provedením, který oceníte v interiéru předsíně, ale i haly či jiných vstupních prostorů. 

Masivní předsíň CORDOBA 04 je ten pravý nábytek pro všechny, kteří hledají typicky španělský nábytek či mexický nábytek za příznivou cenu.  

Masivní předsíň CORDOBA 04 je vyrobena z borovicového masivu vysoké kvality. Předsíň má v horní části na pravé straně polici, zatímco po levé straně je umístěna skříň. Ve spodní části pod policí jsou dvoje dvířka, za kterými se nachází botník. Předsíňová skříňka je opatřena stylovými kovovými úchyty a panty. 

Nábytek CORDOBA si zachovává svoje linie a charakter s odkazem na styl, dokonalý design a kvalitní provedení. Jedná se o voskovaný nábytek, který má velmi blízko k přírodě, proto ho ocení všichni, kteří hledají pro svůj domov nábytek, který je vyroben z čistě přírodních produktů, které nepředstavují pro nás i naše okolí, žádná zdravotní rizika. Efektivní vzhled nábytku dotváří stylové kování a panty v černé barvě. 

Nábytek CORDOBA je vyroben z masivního borovicového dřeva, jen záda komod tvoří sololit a záda psacích stolů přírodní dýha. Zásuvky nemají kolejnice, ale jejich absence nebrání bezproblémovému vysouvání. Konečná úprava nábytku spočívá v ručním nanesení čistě přírodních vosků, díky kterým je nábytek stále krásny a hedvábně jemný. Vosk se používá ke konzervaci dřeva již od středověku. Jedná se o přírodní materiál, který má příznivé účinky na dřevo i dřevěný nábytek.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: