Rohová sedací souprava ELENA rozkládací

Rohová sedací souprava ELENA je moderní čalouněná sedací souprava s úložným prostorem a polohovatelnými opěrkami do obývacího pokoje, zasedacích místnosti či haly.


Rohová sedací souprava ELENA lze pohodlně rozložit na lůžko. Oceníte rovněž i úložný prostor na uložení všeho co je Vám libo.

Provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
8 - 12 týdnů 8 - 12 týdnů Zvolte variantu
Kód: WEREMPORIO-1 WEREMPORIO-2 Zvolte variantu
39 853 Kč
Kategorie: Sedací soupravy
Kód produktu: WEREMPORIO
Dodáváno: v demontu
Termín dodání: WER 14 -18 týdnů
Výška sedu: 43 cm
Počet dodávaných kusů: 3 ks
Úložný prostor: ano
Rozkládaní: ano
Polohování: ano

Rohová sedací souprava ELENA rozkládací.


Sedací souprava ELENA je velice moderní a stylová rohová sedací souprava, do interiéru obývacího pokoje, zasedacích místnosti či haly, snadno rozložitelná na lůžko na přespání (118x192 cm), které ocení zejména Vaše návštěvy.


Sedací soupravu ELENA můžete umístit do volného prostoru. Zadní část je potažená stejnou látkou, jako celá sedací souprava.



  • Jednoduché rozložení zajistí moderní systém DELFIN.

  • Výrobce použil na pohovku vlnité pružiny.

  • Čalounění sedáků a opěrek je z jakostní PUR pěny.

  • Kostra sedací soupravy je vyrobená z masivního dřeva a dřevotřísky.

  • Nožky v chromovaném odstínu


Sedací souprava ELENA nabízí praktický úložný prostor (207x87x16 cm) a polohovatelné opěrky hlavy, které zaručí dokonalý relaxační zážitek.


Sedací soupravu ELENA nabízíme v pravém i levém provedení.



  • pravé provedení - kratší strana na pravé straně - při čelním pohledu

  • levé provedení - kratší strana na levé straně - při čelním pohledu



Sedací soupravu nabízíme s volitelnou barvou i typem potahové látky (viz. vzorník). Vybraný potah vepište prosím do poznámky při objednávce.


Textilie CALDO - Extrémně módní látka připomínající vlnu a fleece. Je šetrná k pokožce a zároveň velmi odolná vůči oděru. Pěkná struktura a široká škála barev znamenají, že textilie na nábytku nejen potěší oko, ale také podporuje odpočinek.Sedací nábytek pokrytý látkou Caldo vypadá velmi exkluzivně a přirozeně .


Složení 100% PES. Hmotnost  380 g / m2 ± 5%. Odolnost proti oděru: 100 000 cyklů.



Textilie CROWN je měkký potahový materiál příjemný na dotek, který je ideální volbou pro jakýkoliv čalouněný nábytek. Materiál dokonale zdůrazňuje tvar a charakter nábytku. Typ: mikrovlákno.


Složení: 92% polyester / 8% nylon. Hmotnost: 360g / m² ± 5%. Odolnost proti oděru: 89 000 cyklů.


Textilie JASMINE je odolná proti oděru, velmi pevná, super měkká a je k dispozici v přirozené škále barev. Je to plyš, takže je i na dotek příjemná, elegantní, stylové a měkoučká.
Složení: 100% PES. Hmotnost: 330 g / m2. Odolnost proti oděru: 100 000 cyklů.


Textilie JAZZ je univerzální a nadčasová kolekce s jemnou strukturou, přirozeným vzhledem a dvoubarevným efektem. Tlumená přírodní paleta barev tkaniny JAZZ dodá sedacímu nábytku harmonii.


Složení: Polyester. hmotnost 470 g/m2. Odolnost proti oděru: 45 000 cyklů.


Textilie KRONOS je moderní potahová látka příjemná na dotek, která se dokonale hodí do každého interiéru. Čalounická textilie Kronos je materiál, který každému nábytku přidá styl a originalitu. Široká škála barev vás vybízí k vytvoření jedinečného uspořádání, které definuje váš oblíbený styl. Tkanina je tlustá, velmi příjemná na dotek s rovnoměrnou barvou. Tato tkanina je jedním z nejčastěji zvolených potahových materiálů našich zákazníků.


Složení 100% PES. Hmotnost 275 g / m2 ± 5%. Odolnost proti oděru:50 000 cyklů.


Textilie MILOS je pokryta speciální ochrannou vrstvou, která vytváří hydrofobní povlak, který chrání před rychlým namočením tekutiny. Tím se zabrání tomu, aby textilie okamžitě absorbovala vodu, což způsobí kondenzaci kapaliny na povrchu materiálu. Díky tomu máme čas použít jemný hadřík nebo papírový ručník k jemnému filtrování rozlité kapaliny.


Složení 100% PES. Hmotnost 300 g/m2 +/- 5% . Odolnost proti oděru: 45 000 cyklů.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: