Rustikální televizní stolek KOLMAR 90 cm

Rustikální televizní stolek KOLMAR je stylový stolek z masivního borovicového dřeva, který nabízí dostatek úložného prostoru.


Kolekce KOLMAR představuje nábytek inspirovaný skandinávským stylem bydlení, který je však stylizovaný jako starožitný rustikální nábytek. Zachovává si svou linii po několik desetiletí a jeho vzhled se řídí tradiční venkovskou podobou.

Barevné provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů AZ 6 - 8 týdnů Zvolte variantu
Kód: AZUSKN32/AB AZUSKN32/ABBZV AZUSKN32/ABHV AZUSKN32/ABSV AZUSKN32/ABTV AZUSKN32/BPBZV AZUSKN32/BP AZUSKN32/BPHV AZUSKN32/BPSV AZUSKN32/BPTV AZUSKN32/BVBZV AZUSKN32/BVHV AZUSKN32/BVSV AZUSKN32/BVTV AZUSKN32/BV Zvolte variantu
9 750 Kč
Kategorie: Obývací pokoje
Kód produktu: AZUSKN32
Výška: 52 cm
Hloubka: 43 cm
Šířka: 90 cm
Materiál: borovicový masív
Dodáváno: v celku
Termín dodání: 6-8 týdnů

Rustikální televizní stolek KOLMAR

Rustikální televizní stolek KOLMAR je vyroben z kvalitního masivního borovicového dřeva a ošetřen voskem. Vosk je ručně nanášen štětcem. V naší nabídce můžete vybírat z více barevných variant vosku. Standardním odstínem kolekce KOLMAR je antická bílá kombinovaná s hnědým voskem.

Voskovaný nábytek dává interiérům jedinečnou a teplou atmosféru. Použitý je vosk na bázi vosku včelího, který umožňuje zachovat přirozenou strukturu a vůni dřeva. Díky tomu vidíme a cítíme pod prsty přirozenou dřevitou strukturu. Voskovaný nábytek je oblíbený díky svému jedinečnému designu, který zvýrazňuje interiéry.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: